FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Dezastru pentru Steaua? Campioana României poate fi exclusă din cupele europene » Intră în vigoare sancțiunea UEFA?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 17:53

Comisia de Control și Disciplină a UEFA a decis în iunie 2013 să  îi permită Stelei să participe în cupele europene după ce a fost implicată în cazul "Valiza", însă a dat o pedeapsă de un an cu suspendare și a trimis clubul într-o perioadă de probațiune de 5 ani. 

Sancţiunea dictată de UEFA, de un an cu suspendare, se poate activa doar în cazul în care Steaua va comite vreo abatere în următorii 5 ani, aceasta fiind perioada de probaţiune dictată de forul european. De cînd a fost dictată această pedeapsă au trecut aproape doi ani, motiv pentru care clubul ar putea fi exclus din cupele europene

Acuzele lui Ionuț Negoiță o pot exlude pe Steaua din cupele europene, dacă UEFA consideră că roș-albaștrii au încercat în vreun fel să "trîntească" meciul cu Dinamo.  Patronul lui Dinamo a lansat cîteva acuze grave la conferința de presă de azi:

"A fost un meci cu o miză foarte mare, mai ales din punctul de vedere al Stelei. Dacă meciul se termina egal sau pierdeau meciul, își luau la revedere de la titlu.

Așa cum se face în fotbalul românesc, cei care se organizează, se organizează. S-au organizat și din punctul acesta de vedere. Steaua n-a avut nici un șut pe poartă pînă în minutul 60 și ceva.

Meciul mergea către o remiză, dar Steaua a intrat în criză de timp și trebuia ajutată. Și de către cine? De către un băiat care a mai ajutat și înainte".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (120)
bukkosibarna
bukkosibarna  •  07 Mai 2015, 20:37

bai bai stoia

mvradulescu
mvradulescu  •  07 Mai 2015, 15:09
Postat de inexistentus pe 07 Mai 2015, 12:38

*** prin afirmatia asta isi face imaginea si mai proasta decat a avut-o. El este de fapt si cauza pentru care Dinamo nu mai are rezultate pozitive.

Nu-mi amintesc dacă Bărboianu a "jucat cumva" în toate cele 11 meciuri (consecutive), din care "câinii roșii" au ieșit cu coada între picioare în doar nouă dintre ele, iar "restul" s-au terminat la egalitate, ceea ce a însemnat "două mari succese" dinamoviste în ultimii 5 ani !!! Probabil, dl. Negoiță va regreta acuzele rostite, atunci când i se vor cere dovezile pentru vorbele scăpate la nervi .

inexistentus
inexistentus  •  07 Mai 2015, 12:38

*** prin afirmatia asta isi face imaginea si mai proasta decat a avut-o. El este de fapt si cauza pentru care Dinamo nu mai are rezultate pozitive.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (120)
Comentează