FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezbinare între legedendele Stelei » Prima glorie roș-albastră care îl susține pe Becali: "Asta e clar"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2016 09:25

După ce Marius Lăcătuș a fost numit antrenor al echipei de fotbal a CSA, iar Gabi Balint și Tudorel Stoica au zis că vor susține echipa Armatei, o primă glorie a Stelei a declarat că va susține clubul lui Becali.

Ilie Dumitrescu, fost jucător al Stelei, a vorbit despre situația celor două formații și a declarat că va susține formația din Liga 1.

"După părerea mea, echipa din Liga 1 este Steaua. Trebuie să vedem când se întemeiază echipa și ce proiect var avea și ce performanțe vor fi.

Trebuie să vedem cine va susține clubul și cum va fi susținut. Dar, pentru mine, echipa Steaua București este cea care evoluează acum în Liga 1", a spus Dumitrescu la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu este un produs al Stelei și a evoluat pentru echipa roș-albastră din 1988 până 1994 și din 1998 până în 1999.

Clubul Sportiv al Armatei a anunțat că va înființa o nouă echipă care va fi antrenată de Marius Lăcătuș. Detalii AICI

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Decembrie 2016, 10:06

Pacat ca marii jucatori stelisti se situeaza pe baricade diferite. Ei sunt cei care ar trebui sa faca totul pentru rezolvarea corecta a situatiei. Ori doua echipe Steaua, ca amaratii de la AFCR și MCFR, e un lucru inacceptabil. Desigur, e de dorit sa scapam de Becali, dar Ilie are dreptate: Steaua de azi e continuatoarea echipei de la 1947. Numai ca sunt alte interese la mijloc, iar Armata si Becali nu se vor intelege cata vreme ambele parti se situeaza pe pozitii de forta. Rezultatul e ceea ce vedem azi: dezbinarea suporterilor, sicane, atmosfera incordata...

ray51
ray51  •  13 Decembrie 2016, 09:49

Am fler. De multa vreme, privind emisiunile de analiza sportiva de la DiGi-1, am avut senzatia ca intre Ilie Dumitrescu si Balint nu exista armonia dintre 2 veritabili stelisti. De cele mai multe ori Ilie vorbeste 'peste' Balint sau nu-l lasa sa-si termine propria evaluarea. Ma intrebam de ce. Acum imi explic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close