FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri surprinzătoare » Becali îi făcea schimbările lui Reghe! Cît s-a terminat meciul Stelei cu Gigi antrenor

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 17:56

Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui, a dezvăluit luna trecută că Gigi Becali dicta schimbările unui antrenor al Stelei în pauza meciurilor.

Deși s-a crezut inițial că este vorba de Costel Gâlcă, Porumboiu a lămurit astăzi discuția. ”Nu era vorba de Costel Gâlcă, ci despre cel dinaintea lui (n.r. Laurențiu Reghecampf). S-a întîmplat la un meci cu Astra, cînd Varela a egalat în prelungirile primei reprize”, a spus Adrian Porumboiu la Dolce Sport.

Fostul mare arbitru face referire la partida din decembrie 2013, de la Giurgiu, scor 1-1, cînd pe banca Stelei era Laurențiu Reghecampf, tehnician care a cîștigat două titluri și o Supercupă în Ghencea. Reghe fusese eliminat la acel meci înainte de pauză din cauza protestelor.

”Întotdeauna am făcut schimbări inspirate” :D

Porumboiu recunoaște că și el s-a băgat peste antrenor: ”Cine n-a dictat schimbări? Toți! Și la Real Madrid. Toată lumea intervine. Întotdeauna am făcut schimbări inspirate, o singură dată am greșit. Atunci i-am cerut scuze și nu m-am mai băgat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
zanna.bianca
zanna.bianca  •  25 Aprilie 2015, 02:17

*** *** o arde cu dezvaluiri sa-l mai bage presa în seamă :) păi el nu facea așa? :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Aprilie 2015, 00:48

Becali, lasa-ne! VINDE CLUBUL!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  24 Aprilie 2015, 23:23

NIMENI LA MECIUL CU ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează