FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluire din vestiarul Stelei » De ce le-a spus Rădoi jucătorilor că demisionează

Articol de GSP - Publicat joi, 03 septembrie 2015 12:37

După meciul tur cu Rosenborg, 0-3, Mirel Rădoi și-a anunțat jucătorii că vrea să plece de la Steaua, ca urmare a rezultatelor slabe.

Masssimo Pedrazzini, antrenorul secund al lui Rădoi, a dezvăluit motivul pentru care acesta a spus că nu vrea să mai continue la Steaua.

"Mirel nu a spus că pleacă, ci că noi ne vom da la o parte dacă e nevoie, spre binele echipei. Astfel, a vrut să îi motiveze pe jucători.

Fotbaliștii au zis că în momentele acestea grele au nevoie de noi și că doar împreună putem trece peste această perioadă . A fost un gest frumos din partea lor", a spus Pedrazzini la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
rocky71
rocky71  •  04 Septembrie 2015, 06:29

Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email:[email protected] cu textul info.

sevilla_1986
sevilla_1986  •  03 Septembrie 2015, 16:25

Asta este gargara ieftina!

nefertem
nefertem  •  03 Septembrie 2015, 15:10

Se vede ca-i neam cu Razboinicu', amandoi sunt dispusi sa plece, sa lase Steaua, ca e greu, ca e presiune.... de fapt nu pleaca niciunul. Scarbos neam.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează