FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluire incredibilă: "Dacă nu mergea la Steaua, ar fi semnat cu Ajax!"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 septembrie 2015 22:48

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit despre plecarea lui Gabi Iancu la Karabukspor, împrumutat de Steaua.

”Mie mi-a fost ușor să lucrez cu el la Viitorul. Iubește fotbalul, dar cred că nu a fost gestionat cum trebuie. La mine bătea toate loviturile libere deși avea 17 ani. Era un jucător foarte bun, nu știu ce s-a întîmplat cu el. Eu l-am asemănat cu Raul de la Real Madrid.

Păcat că astfel de jucători sînt criticați după cum aleargă, dar ei trebuie să facă diferența, nu să alerge. Iancu cred că alerga prea mult la Steaua, el nu era de alergat, ci de marcat goluri și de execuție. A fost la Ajax, a trecut testul acolo, dacă nu mergea la Steaua se ducea la Ajax”, a spus Gică Hagi la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
974312599269118
Adrian Preda  •  02 Septembrie 2015, 10:42

Dacă el a ales Steaua în locul lui Ajax atunci își merită soarta. Și nu spun asta cu răutate față de Steaua, ci față de el. El de fapt a ales Bucureștiul în dauna Amsterdamului. A ales pițiponceala, cluburile, fițele cu mașini bengoase, paparazzi. Dacă gândea profesionist, își dădea seama că urma să lucreze cu unul dintre cei mai buni antrenori, că intra într-un program de antrenamente și jocuri care i-ar fi crescut enorm cota. Tipic românesc!

ciuke
ciuke  •  02 Septembrie 2015, 09:08

Si Mitea a jucat la Ajax pana l-au lasat baietii la vatra pentru stilul de vedeta damboviteana. Paradoxal, la Ajax i s-ar fi oferit mult mai putine sanse lui Iancu. In Olanda - chiar si la echipe de pluton - cerintele sunt mult mai mari decat la Steaua. Sa-l vedem in Turcia pe iancu. Daca si acolo lustruieste banca de reserve, doar canapeaua lui Maruta va mai fi disponibila.

porcea
porcea  •  02 Septembrie 2015, 08:39

Nu tin cu steaua, dar din pacate Iancu este cu cel putin doua clase peste marele capitan Chipciu - si la tehnica si la goluri decisive..Marele Radoi se vrea foarte dur cu jucatorii, a dat afara toti dinamovistii din echipa, acum pe Iancu.. P.S Iancu si-a gasit imediat echipa, Chipciu astepta Barca sau Real??

Vezi toate comentariile (26)
Comentează