FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

Dezvăluire incredibilă din vestiarul lui FC Vaslui! N'Doye și Porumboiu în prim plan: "Am zis că sare să-l bată"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 11:01

Denis Zmeu, fost coechipier cu Ousmane N'Doye la FC Vaslui, a povestit un episod neștiut din vestiarul moldovenilor, pe când patron era Adrian Porumboiu. Acesta din urmă și fostul mijlocaș dinamovist au fost la un pas de bătaie. 

Totul s-a întâmplat după un meci cu Unirea Urziceni, iar cei doi au fost cu greu despărțiți de cei prezenți. 

"Când intra Porumboiu în vestiar, se făcea linişte. Îi lua pe fiecare în parte. Te făcea praf, dar cu zâmbetul pe buze, în spirit de glumă. Spre exemplu, lui Antal îi spunea că nu vede mingea şi joacă prost din cauză că i-a căzut bentiţa pe ochi. Cu toţii stăteam drepţi când intra Porumboiu în vestiar.

Bine, mai puţin N’Doye. Putea să intre şi Obama în vestiar, că N’Doye nu avea nicio treabă. El avea regulile lui. Nu-l interesa nimic. Cu educaţia stătea prost. Era mai rebel. După un meci cu Unirea Urziceni, am zis că sare să-l bată pe Porumboiu. Am intervenit noi şi am calmat spiritele”, a dezvăluit Zmeu, pentru prosport.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Aprilie 2018, 16:34
Postat de zizu pe 14 Aprilie 2018, 11:52

dacaera fost dinamovist,de ce mentionati asta inainte de toate? nu era la vaslui? mijlocasul vasluian,ca altfel se intelege ca....atunci cand era la dinamo,era sa l bata.....

Eu cred ca v-a pus ceva Negoita in cearsafurile alea de coregrafie....altfel, cred ca esti singurul care vede 'rinamo' peste tot, noi ceilalti, adica oamenii normali, nu am vazut acel cuvant in articol. Dar cine stie, poate stii tu ceva..

craiovenis
craiovenis  •  14 Aprilie 2018, 14:21

Au uitat ce era mai important: motivul incaierarii... La GSP ca la nimeni altundeva!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  14 Aprilie 2018, 12:19
Postat de zizu pe 14 Aprilie 2018, 11:52

dacaera fost dinamovist,de ce mentionati asta inainte de toate? nu era la vaslui? mijlocasul vasluian,ca altfel se intelege ca....atunci cand era la dinamo,era sa l bata.....

Astia au memoria scorta, retin greu si uita repede.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează