FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluire incredibilă! Suma uriaşă investită de Steaua pentru vitaminizarea jucătorilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 11:16

Fostul arbitru Dan Lăzărescu susține că Steaua a investit o sumă incredibilă pentru un club din România pentru vitaminizarea echipei. De asemenea, Basarab Panduru consideră că nu oricine știe să folosească metodele de antrenament ca și Thomas Neubert.

"Nu cred că aceste antrenamente se pot face fără o alimentaţie şi o vitaminizare foarte bună. Şi ştim că Steaua este poate singurul club care alocă o sumă importantă din bugetul anual pentru acest lucru.

Dacă îmi aduc bine aminte, în mandatul trecut al lui Reghe se vorbea de 300.000 de euro pentru vitaminizare", a zis Dan Lăzărescu la DolceSport.

"Nu e neapărat ştiinţă ce fac ei, dar au un program de top, iar Neubert a fost primul care le-a împachetat frumos şi au dat rezultate. Acum toţi fac asta, dar nu dau rezultate. Aţi văzut că cei de la Tg. Mureş trag de TRX.

Cum o dăm, cum nu o dăm pînă la urmă cel care a adus asta şi a pus totul într-un pachet frumos a fost Neubert! Să nu creadă cineva că poţi face cîte trei antrenamente pe zi fără să iei vitamine de cea mai bună calitate! Este imposibil să te antrenezei zi de zi de câte trei ori!", a completat și Panduru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (105)
ortega
ortega  •  24 Ianuarie 2016, 01:35

La toți fcsp-iștii le dau și eu vitamine gratis ... *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero
caminero  •  24 Ianuarie 2016, 00:09
Postat de steaua_fara_nume pe 23 Ianuarie 2016, 13:47

In scurt timp o sa-i vedem pe fcsbisti cu ''mici elicoptere'' in spate , folosesc orice mijloc ''neortodox '' pentru a castiga campionatul ....ASTA NU MAI ESTE SPORT .....CEI DE LA FCSB NU JOACA SPORTIV !!!!!! ... BLATURI , DROGURI , ARBITRII CUMPARATI ..

Mai degrabă o să îi treacă la regim de fasole, varză murată și compot de prune ... din trei-patru bășini se autopropulsează de la o poartă la alta în cinci secunde. Dar măcar asta ar fi o chestie naturistă ...

sexilian
sexilian  •  23 Ianuarie 2016, 18:00

energizantele sunt procurate datorita unor binevoitori RAPIDISTI,sunt din rezervele stocate pentru limpezirea *** in GIULESTI,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează