FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluire-surpriză făcută de Lukasz Szukala, fotbalistul străin al anului: ”Doar el m-a dorit la Steaua”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 decembrie 2014 13:39

Lukasz Szukala a fost desemnat ”Fotbalistul străin al anului din Liga 1” după un sezon excelent în tricoul Stelei. Fundaşul polonez explică acum, la 4 ani şi jumătate de la transferul la Gloria Bistriţa, de ce a acceptat să vină în România şi cum a ajuns în Ghencea.
"N-am semnat imediat cu Gloria. Reghecampf mi-a zis: «Vino, stai o săptămînă şi dacă îţi place, rămîi. Dacă nu, asta e!». Au mai venit doi jucători o dată cu mine, ambii germani. Eu am semnat şi cred că diferenţa a făcut-o faptul că eu sînt polonez, iar ei, germani. Nu m-a surprins infrastructura, eram obişnuit cu condiţii mai proaste. Cei doi germani n-au rezistat, i-au zis lui Reghe că se întorc în Germania, că nu suportă. Îi înţeleg, erau obişnuiţi cu altă calitate, cu autostrăzi...", îşi aminteşte Szukala.

Fundaşul de 30 de ani a ajuns în 2012 la Steaua, după ce evoluase pentru U Cluj şi Petrolul, iar anul trecut a debutat în naţionala Poloniei, unde s-a impus rapid ca titular. "Am venit la Steaua datorită lui Reghecampf şi cred că nimeni în afară de el nu m-a vrut acolo. Reacţia n-a fost aşa pozitivă cînd a venit Szukala la Steaua! Am avut foarte multă presiune, iar la început m-am gîndit şi am simţit că o să-mi fie foarte greu. Important pentru mine a fost că exista antrenorul care avea încredere maximă în mine", a dezvăluit Lukasz Szukala.

Interviul complet cu fundaşul Stelei poate fi citit în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor, dar şi pe platforma Gazeta Digitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
vladutz13
vladutz13  •  22 Decembrie 2014, 15:54

Da, nu a fost primit foarte bine la Gloria si nici nu a facut meciuri exceptionale ca la Steaua. In plus, multa lume uita.... dar circulau articole prin ziare in care era facut blatist.

jim_b_brown
jim_b_brown  •  22 Decembrie 2014, 14:28
Postat de jim_b_brown pe 22 Decembrie 2014, 14:19

Tot respectul pe Szukala !

am scris... pentru.... unde-i restul?

jim_b_brown
jim_b_brown  •  22 Decembrie 2014, 14:19

Tot respectul pe Szukala !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează