FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluire uluitoare! Gigi Becali a construit în secret mai multe baze de pregătire ultra-moderne » Dotări de lux, investiție incredibilă :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 14:22

Gigi Becali a cheltuit în ultimii ani sume incredibile pentru a construi câteva baze de pregătire de 5 stele pentru Steaua. Din păcate, nu a apucat să inaugureze niciuna dintre ele, fiind ocupat de fiecare dată să anunțe noi și noi investiții :) 

Asta ar fi o posibilă explicație pentru declarațiile bombastice cu care patronul roș-albaștrilor face vâlvă în mod repetat. De fapt, e vorba despre altceva:  Gigi Becali aruncă pe piață aceeași promisiune de vreo 15 ani. Și de-atunci nu a pus nici măcar o cărămidă :)

Ultima declarație bombastică din aceeași serie a fost aseară: "M-am săturat să mă cert cu CSA pentru baza din Ghencea. Gata, fac propria mea bază de pregătire, construcția începe anul ăsta, în mijlocul pădurii, în Voluntari sau Băneasa. Cea mai frumoasă bază din Europa va fi!"

Iată mai jos o retrospectivă făcută de GSP.ro cu promisiunile lui Becali despre ridicarea unei baze de pregătire ultra-moderne pentru Steaua.

Începutul anilor 2000

Recent intrat în fotbal, Becali a promis că va pune la dispoziție unul dintre terenurile sale din Nordul Bucureștiului pentru a construi un cantonament de lux. A spus-o în mai multe interviuri la TV și în presa scrisă, a spus-o și în discuții cu suporterii, i-a promis lui Pițurcă, i-a promis lui Olăroiu. Nu s-a apucat de construcție însă. 

2007

După semifinala de Cupa UEFA din 2006, Gigi Becali era pe cai mari. Piața imobiliară era în plin boom, la fel și declarațiile patronului:"Voi face ceva cum nu există în Europa! Nu mai obosesc jucătorii prin hoteluri, pleacă de acolo în ziua meciului, se suie în avion și gata. Fac și centru de recuperare. E la nivel de proiect, dar în doi ani e gata. Va fi și un bloc operator, și ceva de medicină sportivă. Costă mult, doar hotelul va fi 30 de milioane, terenul face și el 40 de milioane. Totul e peste 70 de milioane. Va fi cel mai frumos centru sportiv din Europa, vizavi de Școala Americană".

2011

Becali anunța că vrea să defrișeze o porțiune din pădurea Băneasa, unde are un teren de 10 hectare, pentru a construi baza de pregătire. "Am trimis deja cerere de aprobare la Romsilva". 

2012

Gigi era iar în contre cu MApN. Soluția? O bază în afara orașului :) Mai exact, un hotel de 7 stele și o clinică medicală. Criza își făcea simțite efectele, sumele din promisiuni coborâseră un pic :) “Este un proiect care se va face în 2-3 ani, la Pipera. Eu nu voi da bani, sunt de la Europa cadou. Na, Gigi Becali, cadou. Pentru construcţii de bază sportivă sunt bani europeni. Am dat deja 50.000 euro pentru proiect. Va fi cea mai modernă bază de pe tot globul pământesc! Hotelul se va numi Becali, iar lângă va fi Hotel Steaua.

2013

Impresionat de performanțele perechii Reghecampf - Neubert, Becali readucea pe tapet ideea investiției într-o bază cu dotări de ultimă oră. "I-am promis lui Reghe și mă țin de cuvânt. O sa fie cea mai frumoasă bază din toată Europa! Pe mine mă cheamă Becali şi tot ce am promis am făcut".

2014

Pare-se că Reghecampf l-a crezut pe Gigi. Pentru că a tot insistat. Deși era după gratii, Gigi coordona de acolo promisiunile :) Noul proiect era un picuț schimbat față de precedentele: o sală şi două terenuri, unul natural şi unul artificial, plus un hotel.

O nouă bază de pregătire, ediția 2016, este pe care de a fi construită. Așa a susținut public Becali aseară. E adevărat însă că declarațiile sunt pe gratis, în timp ce ridicarea unui complex multifuncțional pentru o echipă de fotbal ar costa ceva ;) 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (96)
plischi
plischi  •  20 Februarie 2016, 14:27
Postat de craz1est pe 20 Februarie 2016, 13:38

pe luna ,unde a construit !? :)))

in gand le-a construit!

craz1est
craz1est  •  20 Februarie 2016, 13:38

pe luna ,unde a construit !? :)))

foxy
foxy  •  20 Februarie 2016, 09:19
Postat de para.para pe 20 Februarie 2016, 00:16

La ce emisiune? Sper ca nu la una cu si despre fecesepe.

La una despre fotbal...Oricum citatul se referea la faptul ca ai comentat ceva despre FSCB...era sambata la ora 19 ,eram in masina si am retinut PARA-PARA...A zis ala ,comentatorul ca citeste commenturile si te-a citat...E o emisiune pe RR Actualitati cand se joaca meciuri de Liga 1 ,dau 3-4 minute detalii de la fata locului si apoi muzica si diverse...

Vezi toate comentariile (96)
Comentează