FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dezvăluirea care ar putea dinamita negocierile Dică - Becali: "Nu va mai accepta condiţiile astea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 18:31

Mirel Rădoi vine cu o surpriză și anunță că Nicolae Dică nu va rămâne pe banca lui FCSB în orice condiții. Tehnicianul ar plănui să pună anumite reguli pe foaie, urmând ca Gigi Becali să decidă dacă acceptă. 

"Eu cred că dacă va rămâne la Steaua, Nicolae Dică nu va mai accepta condiţiile astea. Îşi va pune condiţiile lui şi vor fi cu siguranţă scrise.

Va fi mult mai hotărât Dică dacă va accepta un nou contract la Steaua. Este un plus pentru el anul ăsta.

A reuşit o calificare în grupele Europa League, a început şi a terminat sezonul, iar fiecare întâmplare, negativă sau pozitivă, îi va fi folositoare", a spus Mirel Rădoi, la TV Telekom Sport.

Dacă Rădoi are dreptate și Dică va pune condiții în plus la negocierile privind prelungirea, riscă să se lovească de refuzul lui Gigi. "Dacă stă în aceleași condiții contractuale, va rămâne la echipă. Dacă nu, ne strângem mâna și gata", a avertizat Becali. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
673474022797724
Simi Bidilean  •  24 Mai 2018, 06:11

CITESC COMENTARIILE SI IMI VINE SA VOMIT CAND VAD CINE COMENTEAZA LA ACEST SUBIECT - DOAR FRUSTATI DIN PLEY OF ,CATEI MEDIOCRI CU CEEA MAI AGRESIVA SI *** GALERIE DIN TOATE TIMPURILE . SUPORT JIGNIRI SI INJURATURI CA STIU CA DOAR LA ACEASTA SE PRETEAZA , DOAR DINAMO CONTEAZA .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  23 Mai 2018, 22:52

Ce face mă? Dică să-i pună condiții lu nen-su gigi? Păi Dică e mai prost ca Mutu. Becali îl ține de milă. Dacă Nick îndrăznește doar să respire în fața ,,maestrului” , e pa. Rămâne pe drumuri. Și totuși, are 2 copii de crescut.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  23 Mai 2018, 19:34

M-as bucura sa fie asa. Totusi, "faima" de breloc il precede. MI-e greu sa cred ca dupa ce s-a lasat calcat in picioare o data , nu se va mai intampla si a doua oara. Oricum, discutia e de amorul artei. Nicolae Dica ar trebui sa-si vada interesul, asa cum lasa de inteles si Radoi, faptul ca a antrenat in liga 1 ii poate asigura un alt angajament pe prima scena. In acest fel, si-ar spala putin imaginea si ar lasa in urma clona din berceni, care oricum se apropie cu pasi repezi de prapastia fatala. Sunt asadar circumspect in ceea ce il priveste pe Nicolae Dica, dar ii doresc sa aleaga intelept !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează