FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

DEZVĂLUIRI » De ce n-a mai ajuns Răzvan Marin la Steaua + Olăroiu i-a dat dreptate jucătorului!

Articol de GSP - Publicat joi, 15 septembrie 2016 14:36

Petre Marin, tatăl lui Răzvan Marin de la Viitorul, a discutat despre fiul său și despre motivul ratării transferului acestuia la Steaua. Fostul fotbalist al roș-albaștrilor a dezvăluit că Olăroiu a discutat și el cu Răzvan Marin despre acest subiect.

"Răzvan de la 4-5 ani venea la antrenamentele mele. Aveam o glumă cu Oli: «Spune-mi cât vrei ca să fie jucătorul meu, că ăsta va ajunge fotbalist mare!».

Chiar se băga la joc cu el, îi arăta cu mingea. Nu îți ascund că, de curând, Oli a vorbit cu el și i-a spus că a luat cea mai bună decizie rămânând la Viitorul. Asta ca să nu fie el dezamăgit că nu a ajuns la Steaua", a povestit Petre Marin la Dolcesport.

Petre Marin consideră că rămânerea fiului său la Viitorul e cea mai bună decizie pentru jucător: "Cred că împreună cu Gică și cu Răzvan am făcut cea mai bună alegere. Nu a fost un refuz, așa am gândit la vremea respectivă.

Am hotărât împreună cu Gică Hagi că ar fi bine să rămână în continuare la Viitorul, cel puțin 6 luni, un an de zile, mai ales că au fost discuții foarte avansate pentru a face pasul în străinătate. Sunt echipe bune cu ochii pe el, trimit oameni la majoritatea jocurilor pentru a-l vedea".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  15 Septembrie 2016, 21:59

Ba *** la ce *** mea va ganditi voi cand puneti emblema veche, va ganditi la steaua de pe cer, ca steaua nu mai e de aproape 2 ani, ce aveti in capu `ala.. "branza,lapte" CA,CREIER NU AVETI NICIUN PIC DACA VA LOGATI CU EMBLEMA AIA CARE NU MAI ESTE A VOASTRA DE 2 ANI. VA MINTITI PE VOI SINGURI CAND PUNETI EMBLEMA AIA TARANI *** CU MANEAUA IN GAT. VA PUP VISATORILOR!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

883135188391540
Popa Corneliu  •  15 Septembrie 2016, 18:12

Rationamentul este unul bun, de presiune o sa invete afara, nu la Steaua! S-ar vinde, totusi, de la Steaua mai bine, la o echipa europeana, nu in Orient!

manty_one
manty_one  •  15 Septembrie 2016, 16:55
Postat de copylu4steaua pe 15 Septembrie 2016, 14:56

CItez: "Răzvan Marin consideră că rămânerea fiului său la Viitorul e cea mai bună decizie pentru jucător: "Cred că împreună cu Gică și cu Răzvan am făcut cea mai bună alegere. Nu a fost un refuz, așa am gândit la vremea respectivă." Cu alte cuvinte Razvan Marin e fiul lui Razvan Marin :)))))))))))

Petre Marin consideră că rămânerea fiului său la Viitorul e cea mai bună decizie pentru jucător: "Cred că împreună cu Gică și cu Răzvan am făcut cea mai bună alegere. Nu a fost un refuz, așa am gândit la vremea respectivă....copy paste,acum poate intelegi!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează