FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Dezvăluiri de culise despre antrenorii de la FCSB: "Știți de ce îi plătește așa puțin?"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 18:43

Adrian Porumboiu, fostul patron al celor de la FC Vaslui, a dezvăluit că Gigi Becali nu le oferă salarii foarte mari antrenorilor de la FCSB deoarece el este cel care se ocupă, de fapt, de aspectele tactice de la echipă.

"Uitați-vă doar cât de puțin plătește antrenorii de la Steaua. Știți de ce? Pentru că el face echipa, schimbările, el dă ordinele la echipă, face tot. Și rezultatele arată că e și un antrenor foarte bun și pare-se că se și pricepe.

Așa a făcut mereu. Să nu fiți surprins dacă într-o zi o să-l vedeți că intră și în teren să dea cu capul la o centrare", a povestit Porumboiu într-un interviu pentru blitznews.co.uk.

Fostul patron de club a adăugat că ar putea reveni în fotbal în cadrul unei echipe potrivite la Federație și îl propune pe Anghel Iordănescu la conducerea fotbalului românesc. 

"Aș putea reveni în fotbal, dar doar într-o echipă potrivită la FRF. Nu am avut niciun fel de discuție sau nici un fel de plan, dar în echipa potrivită aș putea să ajut la Federație. Eu nu voi candida, asta este sigur.

Cea mai bună soluție pe care o văd eu este Puiu Iordănescu, chiar dacă nu știu dacă și el are vreo intenție în acest sens", a adăugat omul de afaceri pentru sursa citată.

"Gigi să nu uite un singur lucru. Dacă lua orice altă echipă, nu era niciodată unde e azi. A luat Steaua, care este un mare brand. Au fost discuții legate de nume în ultima perioadă, dar lumea tot pentru Steaua vine la meciuri" Adrian Porumboiu, pentru blitznews.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 08:26

Mare pisicher Adrian asta. A fandat la timp cu Vasluiul. Are 'ciripitorii' sai. Da' tot ii este dor de ... terenul fertil al fotbalului romanesc.

673474022797724
Simi Bidilean  •  29 Septembrie 2017, 04:56

VOI STUDENTI FARA LICENTA SI LICEENI FARA FRECVENTA CE VA CREDETI AUTOSTIUTORI IN ALE JOCULUI CU KINGEA ROTUNDA DACA DIN DIVERSE MOTIVE NU ERA BECALI CEL CE SUSTINE ECHIPA DE FUTBOOL . UNDE ERA ACTUALA STEAUA IN ACEST MOMENT - ALATURI DE RAPID CARE A FOST PARASITA DE TOTI SPONSORI .SI PE COPOS L-AU TRIMIS LA BULAU . ----URMEAza f.c.d.bucuresti atentie mare . S

751049255028841
Marius Ghenghiu  •  28 Septembrie 2017, 23:45

ce vrajeli are Porumboiu in el. eu cred ca a glumit in interviul de mai sus. sper sa fi fost mai lucid dupa terminarea interviului.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close