FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri de insider: "Rădoi a vrut să demisioneze în această dimineață! Scene incredibile cu Gigi la Mogoșoaia"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 20:02

Înfrîngerea cu Dinamo putea produce un cutremur la Steaua. Mirel Rădoi a fost la un pas să renunțe la post înaintea meciului cu Astra, care e duminică, de la ora Digi, Dolce, Look, TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

Antrenorul Stelei nu ar fi vrut să facă deplasarea cu echipa la Pitești, acolo unde se joacă meciul,  scrie în această seară jurnalistul sportiv Horațiu Ciornei pe pagina sa de Facebook. 

Sursa citată susține că dimineață a avut loc o ședință în cantonamentul de la Mogoșoaia la care a participat și Gigi Becali.

După această discuție, vizibil marcat, Rădoi ar fi refuzat să urce în autocarul Stelei. Decizia părea că e luată și tehnicianul chiar și-ar fi anunțat soția să vină să-l ia de la Mogoșoaia.

Valeriu Argăseală și Marius Ianuli au fost cei care au reușit să-l convingă pe Mirel. Cei doi ar fi discutat aproximativ două ore cu  Rădoi înainte de a-l convinge să rămînă.

horatiu ciornei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
444001919101397
Florean Andrei  •  29 Noiembrie 2015, 11:10

Dacă nici acasă nu poate să câştige Steaua, atunci Rădoi trebuie să plece iar la jucători, încă o înjumătăţire de salariu !

zizu
zizu  •  29 Noiembrie 2015, 08:37
Postat de khal_37 pe 28 Noiembrie 2015, 21:38

,,Stiu cine, stiu unde, stiu cat...''. ,,Sunt curios cine sunt acei jucatori de la dinamo care au pariat...stiu si cred ca nu au pariat pe meciurile fcdb...''

mai bine ai fi curios care sunt aia 4 de la steaua....argatul argaseala spunea cu o zi inainte ca...vai de la steaua? nu exista asa ceva ...jucatorii de la steaua sunt puri... de la dinamo iti dau eu unu....barboianu

1573620776237869
Gicu Croitoru  •  29 Noiembrie 2015, 07:26

cel mai slab antrenor din istorie face figuri?asta e de rasul curcilor!adio liga campionilor...adio UEFA...adio titlu...te bate Dinamo dupa 4 ani...te bat care vor pe unde te prind...jucatorii se bat,se cearta,se jignesc...si *** asta inca nu pleaca?bai ...***....ne bagi in B!fugi...cosmaruleeee!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează