FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri de la negocierile Rednic - Negoiță: "Sunt ceva probleme"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2016 22:25

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic negociază de mai mult timp prelungirea contractului.

Deși ambele părți spun că sunt pe drumul cel bun și că vor semna cât de curând noul contract, încă nu au ajuns la un acord.

Florin Bratu, fost fotbalist la Dinamo și ex-antrenor la echipa a doua a "câinilor", a vorbit despre negocierile dintre Negoiță și Rednic și a spus că există neînțelegerilor.

"Sigur există ceva probleme. Altfel semnau! Dacă nu se semnează contractul, înseamnă că sunt ceva neînțelegeri. Cred că Rednic ar vrea să aibă mână liberă la echipă, așa cum se întâmplă după plecarea lui Dinu Gheorghe.

Probabil sunt probleme și cu bugetul de transferuri, și cu salariului lui Rednic. Rednic merită un salariu mai mare, pentru că a făcut treabă bună. Multă lume nici nu credea că Dinamo va ajunge în play-off", a spus Florin Bratu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  29 Aprilie 2016, 15:49

"PROBABIL sunt ceva probleme...".În titlu, jurnaliştii formați la şcoala lui nea Ovidiu, NU citează şi probabilul ăla...GSP-ul e vai mama lui...

acc_adrian
acc_adrian  •  29 Aprilie 2016, 14:43

Bai, sincer si mie mi-e ca Rednic nu va semna. Am asa o impresie ca nu s-au inteles, insa o servesc pe asta cu "vom semna" pana dupa finala Cupei ca sa nu le dea la temelie jucatorilor. Daca e asa, suntem iar in buda. Nu avem cum sa nu recunoastem ca cel putin 80 % din merite pentru rezultatele bunute din sezonul asta ii revin lui Rednic. N-am idee cine l-ar putea inlocui ca sa poata continua trendul...

cobra_z
cobra_z  •  29 Aprilie 2016, 09:43
Postat de travka pe 29 Aprilie 2016, 08:46

una e sa te bata Astra, dar altceva e sa te dai la o parte din start, cum ati facut voi de a lungul anilor fiind supranumiti *** Dinamo daca ar putea ar retrograda doar sa nu ia Steaua titlul =))

iar ai incurcat borcanele...stim ca vorbesti de viitorul si fcsb...ma intreb cum de mai exista suporteri cu sufletul alaturi de o echipa care ,de cand a venit becali este asociata numai si numai cu blaturi,arbitrii cumparati, jucatori blatuiti,presedinti de liga si federatie blatuiti, sateliti etc...evidentele ar trebui sa te faca sa rosesti cand pronunti fcsb sau steaua lui gigi...dar asa e lumea, peste tot sunt si hoti care sunt mandrii de faptele lor... asa cum esti si tu, sau esti platit...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează