FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dezvăluiri de senzație ale lui Budescu » Mijlocașul a fost la un pas să semneze cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 14:12

Constantin Budescu a dezvăluit azi că a fost foarte aproape să semneze cu Viitorul în primii săi ani la Astra, însă totul a căzut.

"Am fost aproape să ajung la Viitorul, cînd, după o accidentare, am fost trimis la echipa a doua, prin liga a treia. Nu a fost să fie, chiar îmi doream să ajung la Viitorul. Din copilărie mi-am dorit să ajung precum Hagi. Îl vedeam la televizor și voiam să ajung ca el. Mi-aș dori sa lucrez cu dînsul în viitor", a spus Budescu la Dolcesport.

De altfel, Gheorghe Hagi a recunoscut în urmă cu o lună jumătate că și l-a dorit pe Budescu: "Budescu, de la 17 ani e preferatul meu. Chiar am vrut să îl iau cînd nu juca bine, dar costa bani și nu am putut. El a avut ofertă de la mine, mi l-am dorit. E un jucator care marchează goluri și pasează bine."

1.750.000 €e cota de transfer a lui Budescu, conform transfermarkt

Eroul României din Insulele Feroe a povestit și cum era să renunțe la cariera de fotbalist: "Au fost și momente cînd mă gîndeam să mă las. E inevitabil, cînd vezi pe unde ajungi să te antrenezi. M-a ajutat foarte mult familia, eram undeva foarte jos cu moralul în momentul acela".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Octombrie 2015, 18:32
Postat de wrestler pe 13 Octombrie 2015, 14:26

noul rege al romanilor este Budescu , el este alesul! nu are nasul rosu si stie sa vorbeasca romaneste!

Budescu e rege la amărâții din Giurgiu. La vârsta lui, Hagi, după o semifinală și o finală CCE, după o participare la mondialul din Italia, ajungea la Real Madrid. În schimb, Budescu admiră elefantul împăiat al patronului și tatuajele lui Alibec...

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Octombrie 2015, 15:34

Respect, Budescu! Talent cat casa, e inca tanar, n-am auzit de el prin presa ca ar pierde noptile prin cluburi sau ca ar fi betiv, poate a avut in trecut probleme cu greutatea, dar daca are noroc si nu se accidenteaza grav, poate ajunge mare, foarte mare. Plus ca da niste declaratii inteligente si de bun simt, cum rar intalnesti la un fotbalist roman. Poate va lucra impreuna cu Hagi la nationala, la Viitorul ar fi totusi un pas inapoi.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  13 Octombrie 2015, 15:19

Ce sa zica si el, saracul... mai ales intr-un fotbal unde banii infractorilor vorbesc. Atat de mult isi doreste sa lucreze cu imparatul mustelor cum isi doreste Real Madrid sa cada-n liga secunda :)))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează