FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri despre accidentarea lui Denis Alibec! "Sunt niște dureri groaznice"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 18:55

Fostul fotbalist al FCSB-ului, Iulian Apostol, a vorbit despre accidentarea pe care o are Denis Alibec. Recunoaște că pubalgia îți provoacă niște dureri insuportabile, acesta fiind probabil și unul dintre motivele pentru care evoluțiile atacantului sunt în scădere în ultima perioadă. 

"Am şi eu avut pubalgie in 2013 şi vreau să spun că am avut în ambele părţi. În zona pubisului în care se rup nişte fibre şi sangerările alea se depun pe pubis.

În momentul respectiv iţi freacă muşchiul în momentul în care dai în minge, când alergi, când contracţi muşchii. Sunt nişte dureri groaznice.

Se poate interveni chirurgical. Doctorul Pompiliu Popescu mi-a spus că pot sa mă operez, dar nu am făcut-o.

Am mers pe durere. Vă dau cuvântul meu, plângeam, deci erau nişte dureri groaznice", a declarat Iulian Apostol la TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 08:40

Sa fie oare o noua 'stea' inghitita de ... 'gaura neagra' a bolii? Sincer nu-i doresc asa ceva.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează