FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri despre neînțelegerile dintre Negoiță și Rednic: "Banii pot tulbura orice minte" » Primul jucător care poate fi afectat de această decizie

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 20:16

Constantin Anghelache, fost președinte la Dinamo, a vorbit despre plecarea lui Rednic de la formație și spune cine trebuie să fie următorul tehnician al "câinilor".

"Am auzit că sunt discuții și știam că se va negocia după finala Cupei. Porbabil lucrurile s-au precipitat. Totuși, sunt stupefiat. Dinamo mai are două meciuri importante, și exista obligația de a nu face acest anunț. Trebuie ca aceste două meciuri să se pregătească bine și trebuie strâns vesitarul pentru a se câștiga Cupa. Cum o să mai joace Gnohere, care a spus că pleacă dacă Rednic nu continuă, acum?

Eu am auzit că nu este de acord cu strategia lui Dinamo, dar este aceleași pe care i l-am prezentat și eu mai demult, înainte să vină Teja. Credeam că Rednic, când a venit la Dinamo, a venit pentru a lucra cu actuala strategie.

Bănuiesc că este o problemă financiară. Banii pot tulbura orice minte. În plus, dacă Rednic dorea un procent din transferuri, Negoiță a fost deranjat", a spus Anghelache la DigiSport.

"La Dinamo trebuie să vină un antrenor care să facă ordine. Cea mai bună variantă este Ioan Andone. El este dinamovist și a demonstrat că poate face performanță. În plus, are școala lui Mircea Lucescu și nu i se spune «Strâmbul» (n.r. porecla lui Mircea Rednic)" Constantin Anghelache

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
394906877365675
Paula Lazar  •  06 Mai 2016, 13:16

Anghelache,am crezut ca ai pierit iar ti-ai bagat coada dute tata cu Negoita cu tot ,vreti suporteri iar voi nu sunteti în stare sa tineti un antrenor capabil,dar ce intru eu în polemici cu tine...!Negoita ,baga banuti în echipa,antrenor si în tot ce a ce tine de performanta,a fost o întâmplare frumoasa cu ce este acum dar cred ca se anunta dezastrul daca mai te uiti în gura mortului de Anghelache,mai bine te uiti între picioarele strâmbului ca a facut cat de cat echipa de unul singur.Negoita o sa bati toba singur pe stadion ....,!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  06 Mai 2016, 00:20

Tovarăşul Anghelache dixit! ADÂNC, FRATE! Mă mir cum de nu i-a propus pe Halagian, sau pe NEA'mister Cornel Dinu!Echipa asta pare blestemată???!!!Au o minune de suporteri, şi un îmbârligător ca Dinu...Mare păcat!

703436419787557
Andu Serban  •  05 Mai 2016, 21:45

Asa,domn general,fa matale ordine!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close