FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri despre planul nebunesc pus la punct de Becali: "Nimeni din Europa nu are așa ceva! Poate ajunge să valoreze 200 de milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 12:05

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre planurile lui Gigi Becali și a dat detalii despre baza de pregătire pentru juniori pe care o construiește la Berceni, spunând că va fi una dintre cele mai impresionante din Europa.

"Nici Ajax nu are ce face Becali. Sunt 2-3 terenuri cu iarbă naturală și vreo 2 cu teren sintetic. Sunt hoteluri, bucătării, camine. Dumnezeule, ce e acolo! În afară de Șahtior, nu cred că mai are vreo echipă așa ceva. Se vedeți ce minune face la Berceni.

Face cea mai mare școală de fotbal, dacă are minte să aducă antrenori buni.
Eu nu mă impresionez ușor, dar când va fi gata, nu va mai avea nimeni din Europa așa ceva. Totul poate ajunge să valoreze 200 de milioane de euro. Este ceva ce nu-ți poți imagina că poate exista în România. Becali și Hagi merită tot respectul lumii fotbalistice", a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

"Am luat niște aparatură medicală așa cum e la echipele mari. Vom aplica proceduri de antrenament, de creștere a potenței fizice, exact ca la echipele mari. Am dat deja 1 milion de euro. Vom avea ceva extraordinar! Va fi un mic orășel în Berceni. Îi țin pe jucători ca la armată. Fac biserică și școală, ca să aibă copiii tot ce le trebuie. Am să fac și o mică fermă, să avem lapte bio, ouă bio, mezeluri bio. Tot ce e nevoie! Îți trebuie așa ceva ca să te poți lupta cu cei mari. Nu ai valoarea lor, dar trebuie ca măcar la alimentație și medicație să contezi la fel ca ei" Gigi Becali, 21 noiembrie

Vezi AICI o galerie foto cu baza de pregătire de la Berceni și detalii despre planurile steliștilor 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  05 Decembrie 2017, 14:53

respect la ce e folositor si corect,DISPRET pentru MAGARII si acesti doi blatisti vor fi pusi acolo unde le e locul,deocamdata doar trufie si HOTIE......UNUL SE VREA rege si altul print,doua HAHALERE ,CARACTERE INDOIELNICE..........

max9
max9  •  05 Decembrie 2017, 14:24

mezeluri bio.....

nebraska
nebraska  •  05 Decembrie 2017, 14:04

Bate campii dragomir.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează