FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri despre vacanța lui Alibec: "Mi-a spus cineva că l-a văzut" » Ce face atacantul la Constanța

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 16:11

Alexandru Boc a vorbit despre Denis Alibec, atacantul celor de la FCSB, și a dezvăluit că acesta muncește din greu pentru a pe care îl vede un fotbalist de valoare.

"Gigi Becali e convins că Alibec nu poate să-și revină decât la Steaua, e convins că în această perioadă de pregătire din iarnă o să-și revină și o să-l vândă pe bani mulți.

E un jucător tânăr, ambițios, mi-a spus cineva că l-a văzut la Constanța alergând pe plajă, deci făcând antrenamente de unul singur. Înseamnă că și-a dat seama că pe undeva a greșit și el și probabil că va reveni la forma pe care a avut-o, că valoare are, trebuie să recunoaștem. După părerea mea, e ultima lui șansă!", a spus Boc la TV Digi Sport.

0 goluri
are Denis Alibec în 12 meciuri în Liga 1. Are 2 goluri în cupele europene

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
nebraska
nebraska  •  06 Ianuarie 2018, 17:24
Postat de ciuleavvictorms pe 06 Ianuarie 2018, 17:22

***

Gretoasa echipa ti-ai ales sa sustii ciuline....o clona scarboasa.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  06 Ianuarie 2018, 17:22
Postat de nebraska pe 06 Ianuarie 2018, 17:14

ciulinul baraganului is back!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  06 Ianuarie 2018, 17:21
Postat de mircea1957 pe 06 Ianuarie 2018, 16:49

Alibec a facut o mare greseala ca sa dus la FCSB. Acolo nu o sa-si revina niciodata. Era atacant care valora 15 mil euro pentruntransfer in afara. La FCSB nu valoreza nici cat o ceapa degerata!

Oare și eu am greșit??

Vezi toate comentariile (8)
Comentează