FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri despre viitoarele transferuri ale lui Dinamo: "Negoiță s-a conformat" » Cum vede Rednic duelurile din play-off

Articol de GSP - Publicat joi, 04 februarie 2016 13:37

Dinamo a revenit în țară, după cantonamentul din Turcia, și antrenorul Mircea Rednic a anunțat că echipa va mai aduce doi jucători noi.

"Vom mai aduce doi jucători și amîndoi vor fi străini. Sînt jucători pe care eu i-am propus, iar domnul Negoiță s-a conformat.

Este responsabilitatea mea și eu sînt cel care propun jucători. Unul dintre jucători poate juca în spatele vîrfului. În plus, poate evolua și oriunde în linia de mijloc", a spus Rednic, la DigiSport.

DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

"În play-off va fi spectacol. Toate meciurile se vor juca la victorie. Nimeni nu se mai gîndește să facă egal, să ia un punct. Va fi care pe care și nu se mai gîndește lumea rezultate. În play-off, dacă obții două victorii, ajungi pe primul loc" Mircea Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
fangigi
fangigi  •  06 Februarie 2016, 00:41
Postat de dinamovist_batran pe 05 Februarie 2016, 16:22

Astea sunt dezvaluiri? Voi de la gsp, cunoasteti sendul verbului ,,a dezvalui", de unde vine substantivul ,,dezvaluire"? Cunoasteti acest termen? Pentru ca folositi acest fara sa-i cunoasteti sensul, va dau definitia din DEX: DEZVĂLUÍ, dezvắlui, vb. IV. 1. Tranz. A face cunoscut; a arăta, a releva. ♦ A destăinui, a divulga. Atunci, care sunt cei doi jucatori? Asta inseamna ,,dezvaluire".

Poate ei n-au nici google...

fangigi
fangigi  •  06 Februarie 2016, 00:40
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bine ca-s altii saraci, voi pricopsitii care o luati mereu pe carca de la Moti!:)))

luker
luker  •  05 Februarie 2016, 18:45

Romario ala de la ASA sper sa fie unul din ei. Plus poate un fundas lateral. Nu am inteles cum am reusit sa pierdem 3 fundasi laterali in cateva saptamani (Fai, Feussi si Ghomsi). Au venit doi jucatori noi, dar nici un strain.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează