FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri din culise după procesul pierdut de FCSB la TAS: "Becali e distrus" » Un transfer în impas din cauza înfrângerii de la Lausanne

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 19:54

Valeriu Iftime, finanțatorul Botoșaniului, spune că negocierile cu FCSB pentru Olimpiu Moruțan au intrat în impas din cauza faptului că Gigi Becali ar fi supărat pentru procesul pierdut la TAS.

"Domnul Argăseală e supărat și nu s-a putut vorbi cu el astăzi, că a fost plecat la TAS. Dacă Steaua nu-l ia e treaba lor. Eu am jucat cinstit. N-am crezut în spusele domnului Becali, eu cred doar în ce e scris. E o incoerență la Steaua în acest moment. Nu cred că Dică sau Mihai Stoica l-au făcut pe domnul Becali să nu-l mai vrea pe Moruțan.

Becali vrea să-l ia pe Moruțan, dar nu acum, pentru că e prea supărat că a pierdut participarea în Liga Campionilor la TAS. Eu zic că Becali e aproape distrus în acest moment. Știe să joace foarte bine. Doar domnul Mitică Dragomir îi mai ținea piept la actorie domnului Becali. Azi avem 3 oferte cu bani foarte mulți pentru acest jucător. Ofertele pentru el sunt tot un fel de «becalisme». Adică amânări", a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

FCSB va fi prezentă vineri la tragerea la sorți pentru turul 3 preliminar din Liga Campionilor, însă nu va fi cap de serie!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
cainelup
cainelup  •  14 Iulie 2017, 10:23
Postat de elcoselect pe 14 Iulie 2017, 07:02

Cat de prost poti fii sciind un astfel de articol? Va da-ti seama pe ce i-au astia banii?

Dumnezeule....du-te flacau la scoala ! Repede !

zbang
zbang  •  14 Iulie 2017, 07:20
Postat de elcoselect pe 14 Iulie 2017, 07:02

Cat de prost poti fii sciind un astfel de articol? Va da-ti seama pe ce i-au astia banii?

"poti fii", "sciind", "va da-ti seama", "i-au banii"... Si mai ai tupeul sa-i faci pe altii prosti.

elcoselect
elcoselect  •  14 Iulie 2017, 07:02

Cat de prost poti fii sciind un astfel de articol? Va da-ti seama pe ce i-au astia banii?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează