FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri din vestiar » Ce le-a transmis Rădoi jucătorilor la finalul meciului cu Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 09:57

Antrenorul Stelei, Țiți Dumitriu, a dezvăluit ce le-a spus Rădoi jucătorilor  la finalul meciului cu Astra, 0-1, și îi ia apărarea lui Becali cînd vine vorba de critici.

”Au fost făcute observaţii în legătură cu jocul echipei şi în legătură cu alte aspecte normale.

E normal ca patronul echipei, un om destul de potent şi care se pricepe la fotbal, să îşi certe întreaga echipă indiferent dacă vorbim de jucători sau de antrenor, mai ales cînd nu joacă bine.

Nu pot spune că e chiar deranjant. Am jucat destul de bine, ca o echipă, până la această fază catastrofală din minutul 93”, a spus Dumitriu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
444001919101397
Florean Andrei  •  30 Noiembrie 2015, 14:21

Steua are jucători modeşti, cu salarii prea mari. Trebuie înjumătăţite salariile şi aduşi jucători de valoare !

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  30 Noiembrie 2015, 14:03
Postat de ungurul_vesel pe 30 Noiembrie 2015, 13:18

Diferenta dintre anii 80 si prezent e ca atunci clubul putea lua orice jucator gratis in timp ce acuma trebuie sa scoti banul din buzunar daca vrei jucatori!

nu conteaza ca trebuie sa platesti pentru jucatorii de valoare; daca-ti faci bine managementul si iei jucatori care-si merita cu adevarat banii, clubul ar putea avea performante si profit pe masura care va acoperi si valoarea jucatorilor cumparati. cum crezi ca functioneaza cluburile mari ?

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  30 Noiembrie 2015, 13:18
Postat de iacobeusebiu pe 30 Noiembrie 2015, 11:40

problema la Steaua este tocmai acei jucatori care sunt considerati de baza : chipciu, popa, stanciu; sunt zero barat ca fotbalisti (intr'adevar ca nu au inlocuitor pe posturile lor pentru ca asa a gandit el'ciobandante lotul); in echipele Steaua din anii 80-90 nu ar fi fost luati in calcul astfel de "epave". popa nu stie sa suteze intr-o minge de la 7m de poarta si joaca titular de 3 campionate fara sa se gandeasca cineva sa-i caute inlocuitor. asa e cand el'ciobandante se crede atot'stiutor si nu-si ia un manager care sa gestioneze si sa conduca clubul fara a se baga peste el

Diferenta dintre anii 80 si prezent e ca atunci clubul putea lua orice jucator gratis in timp ce acuma trebuie sa scoti banul din buzunar daca vrei jucatori!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează