FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo » Marea problemă a jucătorilor lui Miriuță: "Sunt la pământ! Totul se prăbușește"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 11:54

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-2, și a explicat marea problemă a jucătorilor lui Vasile Miriuță.

"Eu îi văd afectați pe jucători. E o problemă mentală, ei nu sunt jucători slabi. S-au luptat pentru câștigarea campionatului și și-au demonstrat valoarea în multe meciuri. Acum nu se exprimă la adevărata valoare.

E o problemă și pentru ei, din punct de vedere psihic sunt la pământ. Totul se prăbușește când luăm gol. E vorba și de voință și de automotivare. E o problemă care ne depășește. În plus, foarte mulți dintre jucători clachează când sunt apostrofați de suporteri. Văd că echipa joacă mai bine în deplasare", a spus Ionel Dănciulescu la Pro X.

Citește și: Joc slab, meciuri infernale și 4 puncte până la locul 6 » Prinde Dinamo un loc de play-off?

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
zecs93
zecs93  •  20 Noiembrie 2017, 17:37

Pe Bokila nici cel mai bun psiholog din lume nu-l scoate din impasu in care este acum, pentru ca la el nu e vorba de clachare mentala ci de lipsa de valoare !!! Si in cazu lui sunt si altii, in prezent, care fac parte din lotu lui Dinamo, din pacate !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Noiembrie 2017, 14:22

Cand il vad pe bokila acolo toti vor sa se lase de fotbal.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 Noiembrie 2017, 14:20

Parca spunei ca vrei sa faci o pauza?! Daca tu esti emblema clubului, atunci ar trebui sa-si schimbe titulatura din "cainii rosii" in "sobolanii plouati". Nu de alta, dar "te prinde"!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează