FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri din vestiarul Stelei! Un fotbalist de top a fost la un pas de a fi dat afară: "Așa voiam să fac, dar l-a salvat ceva" » Alți doi jucători în aceeași situație!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 11:26

Gigi Becali a recunoscut că pe lista plecărilor în iarnă a fost și fundașul Gabriel Tamaș, însă golul marcat cu Osmanlispor i-a salvat cariera la Steaua.

Patronul Stelei a vorbit și despre posibila aducere a lui Lucian Sânmărtean, fotbalist care a recunoscut că s-ar întoarce la Steaua.

"Eu voiam să-l dau și pe Tamaș afară. Să-i dau amendă 50.000 și să își vadă de drumul. Dar a dat golul ăla cu Osmanlispor și l-am iertat. La fel, Achim și Bourceanu, aceeași situație, dar și ei s-ar putea să continue din iarnă", a zis Gigi Becali la televiziunea sportro. 

...despre Sânmărtean: "Lui Sânmărtean îi mulțumesc. Mă înclin în fața lui pentru ce a făcut la Steaua. Dar nu mai poate să vină la echipa asta. Cred că trebuie să se retragă. Îi zic asta cu dragoste, nu din răutate. Așa cred eu". 

SITUAȚIA PE SCURT EXPLICATĂ DE GIGI BECALI:

Plecări: Golubovici, Dan Popescu, Adnan Aganovici, Bogdan Mitrea
JUCĂTORII SALVAȚI: Vlad Achim, Alex Bourceanu 
Vor fi împrumutați: Vlad Mihalcea, Robert Vîlceanu, Rareș Enceanu, Cristian Onțel 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ortega
ortega  •  07 Decembrie 2016, 18:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  07 Decembrie 2016, 15:32

prostul daca nu-i fudul...pleaca Aganovici,dar ramane mazeta de Enache ! Bourceanu,regele pasei inapoi,Achim cel cu viteza melcului si miscari de azil vor ramane la o echipa blestemata de suporteri si bantuita de maleficul MM...

corectu
corectu  •  07 Decembrie 2016, 15:18

Tamas a gafat in meciurile cu Pandurii,Astra Osmanlispor(a facut penalty) cu Dinamo i-a pus capac.Ai fact mai multe gafe,de am crezut ca vine de la bar.Sau asa o fi fost.Deci Tamas nu e de Steaua.Fundas dreapta ar putea fi Pleasca.Are valoare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează