FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Dezvăluiri după 25 de ani. Cum au încercat fanii lui Feyenoord să-i blocheze plecarea lui Sabău din Olanda

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 22:03

Ioan Ovidiu Sabău a jucat două sezoane pentru Feyenoord, între 1990 și 1992, timp în care a marcat 11 goluri în 39 de partide.

După perioada petrecută în Olanda, Sabău a fost luat de Mircea Lucescu la Brescia, însă suporterii lui Feyenoord n-au vrut să-l lase să plece.

"A fost foarte emoționantă despărțirea de Feyenoord. În ultima seară, înainte să plec la Brescia, au venit fanii la mine acasă, la geam, la 02:00 dimineața. A chemat lumea poliția, au crezut toți că s-a întâmplat ceva.

Au venit vreo 150 de suporteri și mă rugau să nu plec. Locuiam la 40km de Rotterdam și au venit toți în grădina mea. Până la urmă, am plecat, fiindcă i-am convins că echipa avea mari probleme financiare și trebuia să plec.

Sponsorul principal a intrat în insolvență și au luat bani pe mine. Nu știu exact cât am luat, pentru că nu am fost la negocieri, dar s-a încasat mai mult de un milion de euro", a declarat Ioan Ovidiu Sabău la TV Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează