FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Dezvăluiri făcute de Marius Șumudică în ziua meciului Astra - ASA » De ce urăște Steaua: "Ne îmbrăcau în ostaşi şi ne duceau cu forţa la meciuri, pe Ghencea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 11:41

Marius Șumudică a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor în ziua meciului dintre Astra și ASA Tîrgu Mureș. Deși se declară antistelist convins, fostul jucător al Rapidului va face tot posibilul pentru a învinge echipa ardeleană, chiar dacă acest lucru ar trimite într-o mare măsură titlul spre Ghencea. 

"Fii atent aici. Ne îmbrăcau în ostaşi şi ne duceau cu forţa la meciuri, pe Ghencea, nu-mi plăcea deloc. Eram compania a II-a, trebuia să fim obligatoriu la stadion cînd juca Steaua acasă. Nu e de rîs!

Mi-aduc aminte că ne duceau în pas alergător și o dată mi-a căzut salamul din ghiozdanul ăla pe care îl aveam toți în spate. Alergînd așa, am rămas fără sulu' de salam, l-am pierdut.

M-am certat cu toți colegii la meci, că nu mai aveam cu ce să facem sandviciuri, am rămas nemîncați. Uite așa am ajuns eu antistelist", a zis Șumudică pentru Gazeta Sporturilor. 

Interviul integral poate fi citit din zori la chioșcuri, în Gazeta de Duminică, sau acum, pe platforma digitală - AICI

Alte subiecte exclusiv print în ziarul de azi:

» "Dodel" lovește din nou: în timp ce coechipierii lui joacă finalele pentru titlu, căpitanul Stelei a plecat în vacanță!

» Drive Test: pilotul Bogdan Marișca și Gazeta Sporturilor au testat în premieră noul Ford Mustang! Imagini, detalii, concluzii

» Noua cucerire a lui Torje: cine e misterioasa femeie pe care mijlocașul o ține departe de ochii lumii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (125)
767859679993470
Liviu Maxim  •  24 Mai 2015, 20:44

Un ***. Ce legatura o fi avand echipa si fotbalisti de azi ai Stelei cu ce ii faceau lui caprari in armate . E ca si cum as ura toata viata ,Rapidul pt. ca m-a amendeat o data nasu pe tren. finca circulam fara bilet. Mentalitate de pusti *** si neevoluat ca or ce "membru al galeriei"ca tot se lauda cu asta Mai bine se aptinea pt ca asa a aratat cat de evoluata este gandirea lui. Or cum nu il banuiam ca ar fi mai evoluat.Si ,din pacate un asemenea *** ,are pe mana un colectiv de oameni-echipa de fotbal-pe care ar trebui sa-i armonizeze,pt. ca sa obtina rezultate cu ei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

672126612920139
Io Irezistibilul  •  24 Mai 2015, 20:21

Aberatie mai mare nici ca nu am auzit. Pai sa luam numai exemplu salamului pierdut. Cum sa nu vada nimeni ditamai calupul cazandu-i din rucsac?! Te impiedicai de el, ce dracu! Singura explicatie logica e ca acel calup era la fel de "mica" ca ce mai are el, invizibil cu ochiul liber.

stelistul1
stelistul1  •  24 Mai 2015, 20:15

Bah, da' si astia de la Steaua, il imbracau in ostas in loc sa-l imbrace in mareshal. Sumi, daca-ti fac cadou un sul de salam, tii cu Steaua?

Vezi toate comentariile (125)
Comentează