FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

Dezvăluiri incendiare despre blaturi ale unei figuri emblematice din fotbalul românesc: "Numai eu ştiu ce era în sufletul meu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 decembrie 2014 22:04

Costel Cîmpeanu, portarul cu cele mai multe prezenţe în Liga 1, 470, a recunoscut într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că a trăit momente ruşinoase la Gloria Bistriţa, cînd trebuia să încaseze goluri uşoare în meciurile dirijate de Cooperativă, în anii '90-2000.

"Nu-mi convenea să iau goluri uşoare, mai ales că la un moment dat eram şi în vizorul naţionalei. Dar înghiţeam, ştiam cum e treaba. Venea jetul pe tine dacă te puneai contra vîntului!

Mai strigam la stoperi «Băi, puneţi şi voi de un penalty, ce dracu'! Chiar vreţi să mă fac de rîsul rîsului?» Nu prea voiau. Mai scoteam şi eu cîte o minge, două, na! Dar era urît. Numai eu ştiu ce era în sufletul meu. N-a fost bine pentru fotbalul românesc", a spus acesta.

Episod incredibil cu Ioan Andone: "Ai văzut, prostovane?"

Toamna lui '89, Cîmpeanu abia ajunsese la Dinamo: "Mi-a fost ruşine să vin la Bucureşti cu Dacia mea răpciugoasă. Iar banii primiţi la instalare pentru maşină îi investisem în casa din Bacău.

M-au surprins băieţii însă cînd veneam cu tramvaiul la antrenament. Ando, căpitanul echipei, m-a luat l-a rost «Moldovene, eşti nebun?». M-a invitat la el, a deschis un şifonier cu bani, de mă gîndeam să-i scap una şi să mă tirez!

Mi-a dat 100.000 de lei şi mi-a zis să comand la Piteşti o maşină albă. I-am returnat suma în doar două luni, că începuse să curgă cu dolari. «Ai văzut, prostovane!» - mi-a servit-o Ando. Un băiat de zahăr! M-a pus pe direcţie".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
polistul68
polistul68  •  29 Decembrie 2014, 08:27
Postat de conasu_boeru pe 27 Decembrie 2014, 14:22

Asta ai inteles tu ? E greu ce sa faci....

Sincer, nu mi se pare greu....se poate intelege si asta....dar daca tu crezi ca Ando nu a trintit meciuri, te inseli amarnic.

cainerrosu
cainerrosu  •  27 Decembrie 2014, 21:37

Nu am înțeles cine a făcut blaturi ! Din articol reiese ca Andone ar fi implicat fără sa se suna f clar cum ! Gsp-ul mizerie stelista fără sfârșit !

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  27 Decembrie 2014, 15:16
Postat de saviola2_8 pe 27 Decembrie 2014, 11:06

vremuri demult apuse, se vrea sa se insinueze ca bistrita facea blaturi doar cu dinamo:) ceea ce este fals, bine, se stie ca gloria era satelitul julestenilor si uneori al cainilor vum glora buzau era al nostru, dar nu doar ei au facut lucruri necurate. oricum regina blaturilor a fost, si va ramane dinamo, dar platesc cu varf si indesat pt asta:D doar cfr in scurta perioada de existenta pe prima liga, i-au concurat serios.

NU are CFR atatea meciuri in prima divizie cate meciuri aranjate a facut steaua... vorba aia: "hotul striga hotii!"

Vezi toate comentariile (63)
Comentează