FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri incendiare din vestiarul FCSB: "Știam că Dică a fost schimbat! Becali e antifotbal"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 16:06

Victor Pițurcă, fost antrenor la FCSB, a vorbit despre situația lui Nicolae Dică, actualul tehnician al echipei roș-albastre.

Fostul selecționer a dezvăluit că din informațiile lui, în urmă cu câteva etape, Dică era ca și demis de Gigi Becali, dar victoriile l-au ajutat pe tehnician.

"Acum câteva etape știam că se dorea schimbarea lui, că a fost schimbat. A câștigat meciurile următoare și a scăpat. Depinde de rezultatele echipei. Vă imaginați că dacă pierde 2-3 meciuri nu mai are șanse la campionat și iese din Europa League, va fi foarte greu să rămână.

Când jucătorii știu cine face echipa, antrenorul nu mai există, vedeți ce s-a întâmplat și la FCSB cu anumiți jucători. Când l-am cunoscut pe Gigi, nu știa absolut nimic, dar absolut nimic. Ce să știe acum? Nu are cum să știe, pentru că el e antifotbal", a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (21)
431516447010175
Nuta Radu  •  15 Decembrie 2017, 06:26

Sunteti jenanti cu toti ,nu va ajungea ca atat Radu Naom si Geambasu cautati cu lumanarea oru ce gresala de arbritaj la Steaua ca in fiecare emisiune sau presa scrisa o faceti cum va vine la gura jucatori si pe cei dela steaua ,lati introdus in clica voastra si pe pariorul de sumudica mai nou vazand ca nu mai da randament cu vorbele urate[jenante] di partea voastra lati adus in pesaj si pe excrocul de Piturca prior,barbugiu si fara caracter e bine ca procedati in felul acesata cu digi lui naom si cu GSP-ul lui Geambasu nu stiu cum va mai suporta acesti patroni oricum sunteti fara scrupule de jenanti care aveti o rautate in sange sa blamati steaua inca odata sunteti JENANTI.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  15 Decembrie 2017, 01:34

e antifotbal, dar are profit, fara sa-i cumpere Becali jucatori :)

capitza1967
capitza1967  •  14 Decembrie 2017, 22:03

Era cel mai bun pana putea Piti sa-l stoarca de bani sa-i ajunga sa-i faca poftele la Vica Blonchina . Acum Gigi s-a desteptat si nu mai da bani interesatilor de la CSA siprofitorilor .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează