FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri incendiare în Ghencea! » Un fost jucător recunoaşte că Steaua a făcut blaturi: "În sufletul lui, Laurenţiu Reghecampf ştie ce s-a întîmplat!" :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 30 august 2014 18:08

Un fost jucător al campioanei recunoaşte că, în perioada în care se afla în Ghencea, "roş-albaştrii" au aranjat un meci, conform Fanatik. În schimb, contactat de DolceSport, fotbalistul neagă declaraţiile şi spune că aceastea ar fi fost inventate.
UPDATE 16:00 / Doru Bratu a intervenit telefonic la DolceSport şi a negat declaraţiile publicate în numele său, în săptămînalul Fanatik: "Este adevărat că m-a sunat cineva de la Fanatik, nu mai reţin numele. Nu îmi aparţine nici o declaraţie din cele publicate în ziar! Dacă m-a înregistrat cineva să pună exact această declaraţie cu mine. Cum puteam să declar aşa ceva?

Eu am vorbit despre ce am făcut în ultima vreme. I-am zis că joc la Universitatea Cluj şi că mi-am reziliat contractul cu Pandurii. M-a întrebat dacă regret vreun moemnt că am plecat de la Steaua. Nu regret nici un moment de la Steaua pentru că voiam să joc în altă parte! După aceea am discutat despre meciul cu Viitorul şi i-am spus că am revenit după 8 luni de accidentare. Oamenii de fotbal ştiu că am făcut nişte greşeli în acel meci, influenţate de perioada lungă pe care am petrecut-o accidentat!"

»»»»»

Doru Bratu dă cărţile pe faţă la un an distanţă de la înfrîngerea umilitoare suferită de Steaua, 2-5 cu Viitorul. "Meciul ăla s-a terminat aşa cum trebuia să se termine, iar oamenii din fotbal ştiu la ce mă refer. Reghecampf a fost ca un tată pentru mine şi vă asigur că el niciodată nu mă făcea pe mine singurul vinovat pentru acel eşec, iar în sufletul lui el ştie tot ce s-a întîmplat", a mărturisit fostul fundaş al Stelei în Fanatik.

Click aici pentru VIDEO!

"Roş-albaştrii" erau deja campioni la ora meciului, iar Reghe a folosit mai multe rezerve în faţa Viitorului. Constănţenii se luptau pentru salvarea de la retrogradare şi au obţinut o victorie miraculoasă, decisivă pentru rămînerea în Liga 1, 5-2 chiar în Ghencea, meci în care au ratat şi un penalty. Doru Bratu a fost atunci cel mai slab jucător de pe teren, fiind schimbat în minutul 40, după ce gafase deja la 3 goluri.

"Să ştiţi că m-a deranjat faptul că după acel meci totul i se punea în cîrcă doar lui Doru Bratu"
Doru Bratu

Reghe a vrut să demisioneze!
Imediat după meciul fiasco din Ghencea, Laurenţiu Reghecampf a venit furios la interviu şi a anunţat că va demisiona. ”Eu nu voi mai rămîne la Steaua. Nu fac jocuri de culise. Am altă mentalitate, vreau să merg în Champions League, să cîştig meciuri. M-a deranjat atitudinea jucătorilor”, a răbufnit tehnicianul. La scurt timp însă, acesta s-a împăcat cu Gigi Becali şi a spus că declaraţiile sale au fost înţelese greşit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (124)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  31 August 2014, 15:11

din cauza balturilor din liga 1, romania nu mai are echipa in champions league.

vasy86le
vasy86le  •  30 August 2014, 23:39
Postat de pescarul.amator pe 30 August 2014, 18:31

meciul va fi dramatic, rezultat pe muchie de cutit, castiga o1le. ce ma bucur ca le- a tras-o un dinamovist. MOTI is a God

mai pe scurt ,Moti si-a batut p.u.l.@ de ei =))

vasy86le
vasy86le  •  30 August 2014, 23:37

S-a gandit cineva ca acel meci nu a fost blat? cred ca toti si-au dat seama acel blat, mai si declara ca a fost omenie.

Vezi toate comentariile (124)
Comentează