FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri INCREDIBILE! Cum s-a hotărât Becali să-l transfere pe Bălgrădean » L-a sabotat pe Duckadam + un fost campion din Liga 1 s-a rugat de el să-l ia la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 19:37

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, i-a transmis un mesaj clar goalkeeper-ului Andrei Vlad și a explicat culisele transferului lui Cristi Bălgrădean de la Chiajna. 

Becali a dezvăluit că a ținut cont de părerea lui Borcea, și nu de cea a lui Duckadam, în alegerea lui "Pufi"!

"Vlad rămâne în poartă cu Lazio, avem încredere în el. V-am spus părerea mea despre el, dovadă că am adus un portar. Am crezut că pot să fac dintr-un copil un mare portar. Mi s-a spus că pot pierde campionatul și am luat măsuri. Asta nu înseamnă că nu am încredere în el. L-am jignit eu cu ceva pe Vlad?

Nu, dar trebuie să-ți asumi când vii la Steaua. Aici e unitate de război. Cine rezistă bine, cine nu, altul la rând! Faci față presiunii, ești lăudat. Nu faci asta, te distruge patronul! Acestea sunt metodele mele. Cea mai bună metodă este «bătaia» în public, care ustură", a spus Becali.

Finanțatorul FCSB-ului a dezvăluit și cum a ajuns să-l transfere pe Cristian Bălgrădean, goalkeeper-ul Concordiei Chiajna. 

"L-aș fi consultat pe Duckadam în privința portarului, dar l-am auzit spunând că Râmniceanu e un portar bun. M-am consultat cu alții și mi-au spus că nu e așa. Dică, MM și alte două persoane i-au spus nu lui Râmniceanu, așa că nu l-am luat.

Am primit 50 de mesaje, noaptea la 1, cu zeci de portari din Europa și din lume. Am primit mesaje inclusiv de la portari din România. L-am avut propus pe Felgueiras de multe luni, dar nu mai jucase de 2 luni. Finul Pandele mi-a spus să-l iau pe Balauru de la Voluntari. Am primit mesaje de la Mincă (n.r. - Mihai Mincă, fost la CFR), dar nu l-am vrut nici pe el.

După care, mi-a spus cineva că cel mai bun portar din România este Bălgrădean. Și mi-am adus aminte când îl făceam noi maimuță când jucam cu Dinamo. Nu-l jignesc, el e băiat drăguț. M-au sunat 5-6 persoane, inclusiv Borcea, care mi-a spus că e cel mai bun din România", a declarat Becali, la TV Digi Sport. 

27 de goluri
a primit Bălgrădean în 16 meciuri jucate all-time contra FCSB-ului

Citește și: Informație incredibilă dezgropată de MM Stoica despre Bălgrădean: "Ca să încetăm cu ideea că era în vacanță"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
magic4ever
magic4ever  •  21 Februarie 2018, 11:00
Postat de pol1tehnicaiasi pe 20 Februarie 2018, 21:18

Balgradean daca are aparare in fata lui...e f bun ...

Eventual sa nu traga adversanii vreun sut pe poarta sau sa dea vreo centrare periculoasa si in acest caz Balgradean este impecabil:)))))))))

magic4ever
magic4ever  •  21 Februarie 2018, 10:58

Daca si Borcea la recomandat pe Balgradean e clar...Balgradean o sa fie calul troian:)))

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Februarie 2018, 08:51
Postat de pol1tehnicaiasi pe 20 Februarie 2018, 21:18

Balgradean daca are aparare in fata lui...e f bun ...

pai tocmai asta e problema, pufi ia multe goluri din suturi de la distanta :)

Vezi toate comentariile (42)
Comentează