FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Dezvăluiri despre relația dintre Ianis Hagi și Davide Astori: "A fost unul dintre cei care l-au susținut"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 16:51

Ianis Hagi a fost foarte afectat de moartea lui Davide Astori, căpitanul Fiorentinei găsit mort în camera sa de hotel. 

" Davide Astori i-a fost căpitan și chiar a fost unul dintre cei care și-au exprimat în mod public legătura apropiată cu el. E normal să te afecteze o asemenea veste. Ianis a fost foarte apropiat de Tătărușanu până ca goalkeeperul să plece la Nantes. Au avut o relație foarte bună.

Însă, dincolo de Tătărușanu, probabil printre colegii mai importanți de la echipă, dincolo de pleiada de tineri, Astori a fost unul dintre cei care l-au susținut. Este foarte mare tragedia pierderii unui asemenea jucător”, a spus Cristian Bivolaru, managerul general al Viitorului, pentru TV Digi Sport.

CE A SCRIS IANIS DUPĂ CE A AFLAT VESTEA:

"Nu-mi vine să cred...am tot sperat să nu fie adevărat. Este cea mai tristă veste. Vei fi mereu căpitanul nostru şi un bun prieten. Cele mai calde gânduri ale mele se îndreaptă către familia lui Davide şi clubul Fiorentina. La revedere, prieten drag", a fost mesajul scris de Ianis Hagi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează