FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATII

Dezvăluiri noi despre celebrul episod cu trabucul stins pe fruntea lui Mihai Stoica: "I-a dat Gigi Neţoiu una, apoi a sărit şi Cristi Borcea"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 18:44

Fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, a rememorat celebrul episod cu trabucul stins de Cristi Borcea pe fruntea lui Mihai Stoica petrecut în 2007.

Mihai Stoica şi Cristi Borcea s-au luat la ceartă într-un birou de la tribuna oficială, la pauza meciului Urziceni - Dinamo (0-0), după ce Stoica s-a enervat că arbitrul Kovacs l-a eliminat pe Gomez, în minutul 40 al partidei. La scandal au mai fost prezenţi Florian Walter, Victor Becali, Dumitru Dragomir, Vasile Turcu. 

Primul care i-ar fi stins trabucul pe frunte lui MM ar fi fost Walter, în timp ce Neţoiu executa serii la ficat. Apoi şi Borcea şi-ar fi "odihnit" ţigara aprinsă pe pielea fostului manager al Unirii.

Dragomir povesteşte la 7 ani distanţă: "A venit Memeul înjurînd la Neţoiu şi Borcea... Mă nene cînd i-a dat Neţoiu o ştachie! A sărit şi Borcea apoi pe el... Aoleu! Ce a fost acolo. Trabucul nu ştiu dacă a apucat să îl stingă, fiindcă nu se stinge aşa de uşor. Neţoiu era periculos, bătea şapte ca Memeul atunci. Dacă mergea la K1, sigur ieşea campion mondial", a precizat Dragomir la Look TV

"Dacă se dovedeşte că în acea lojă mi s-a stins ţigara pe frunte sau că am fost lovit, ies din fotbal imediat. Nu m-a atins nimeni nici măcar cu un deget!", a spus atunci Mihai Stoica.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (65)
alex311088
alex311088  •  27 Septembrie 2014, 02:46

Nu zic ca nu merita meme sa pateasca asa ceva, dar tocmai borcea si netoiu. Si nea mititica, tu cum iti permiti sa relatezi intamplarile astea cu o seninatate iesita din comun.?

mimistoica
mimistoica  •  26 Septembrie 2014, 11:44

Cred ca a fost si violat putin :))))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  26 Septembrie 2014, 11:42
Postat de galateanuldingalati pe 25 Septembrie 2014, 22:22

pai se pare ca e supersmardoi ca pe ghencea va ia la pumni si palme si nu sunteti in stare sa il bateti 20.000 dar 3-4 dinamovisti i-au venit de hac :))

mai soldovene.....la voi urineaza de ani de zile pe voi unii .....si voi ii mai si votati dupa aia.....hai siktir "campionilor" de la retrogradare...

Vezi toate comentariile (65)
Comentează