FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri picante » De ce a plecat Pițurcă după numai două etape de la FCSB: "Gigi s-a răzgândit"

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 21:08

Victor Pițurcă a povestit cum s-a despărțit prematur de FCSB în 2010, când a rezistat pe banca roș-albaștrilor doar două etape. Fostul selecționer a explicat cum a eșuat în încercarea de a-l ține pe patronul echipei departe de vestiar. 

"Ilie Dumitrescu a plecat că s-a băgat Gigi peste el!? Nu! A plecat că a avut rezultate dezastruoase. Că Ilie mergea şi discuta cu el, vorbea, se sfătuiau. Aşa a declarat şi el. Avea această diplomaţie.

Lui Rădoi nu i-a convenit fiindcă a început să vorbească. Eu când am vorbit a doua oară, am discutat cu el, am pus lucrurile la punct şi i-am zis aşa (n.r. lui Becali): dacă vrei să vin şi să ne înţelegem, mie îmi trebuie garanţie! Garanţie să nu vorbeşti!

Vrei? Bine. Nu vrei? Asta e. S-a răzgândit după două etape... S-a dus staff-ul meu la Braşov parcă şi am plecat pur şi simplu. Fiindcă el nu înţelege şi greu va înţelege. Dacă va pierde şi la anul şi dacă nu va avea succes nici în cupele europene, probabil atunci îşi va aduce antrenor.

O să aducă un antrenor pentru că nu va avea ce să facă. Că e deja al treilea an când pierde campionatul. El zice că sunt banii lui, că nu ştiu ce. Şi dacă sunt banii tăi care e problema? Angajezi oameni", a declarat Victor Piţurcă la TV Telekom Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
832340336969683
Nello Milano  •  21 Mai 2018, 23:55
Postat de indolentu pe 21 Mai 2018, 21:48

daca va pierde si la anu se va duce la tas ca de obicei

CRED CA ESTI MAI MULTI HUSEN DECAT INDOLENT IAR NIVELUL TAU CULTURAL ( FOTBALISTIC ) E MAI MIC DECAT AL CIOBANULUI ,IDOLUL TAU, CARE FIE VORBA INTRE NOI E DEFINITIA INCULTURII DECI EDTI MAI MULT PRODT DECAT INDOLENT CA SA SPUI CA " BRETONEL " PITURCA NU ARE NICI UN CV.FOTBALISTIC !

satyricon
satyricon  •  21 Mai 2018, 23:43

Asta e la fel de grandoman precum ciobanul! De aia s-au gasit unul pe altul.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  21 Mai 2018, 22:00

Problema nu este daca ... Becali se crede antrenor ... ci ca Betronel se crede Patron ...:)) Bretonel ... fiind de altfel ... nimic ... in afara de opinist ... Bretonel nu a mai avut nici o activitate in fotbalul profesionist ... dupa cele 2 etape de la FCSB ...:)) Toate fituicile ... prezinta opinile acestui ... Bretonel de la Pacanele ... despre ... fotbalul profesionist ... dar 'omul' sau numarul (666) nu are nimic in CV ... care sa-i atribuie ... macar o minima experienta / expertiza in fotbalul profesionist ... nu mai vorbim de trofee, calificari in fotbalul european ... si nu trebuie sa luam dpar Romania ... luati orice membru afiliat UEFA ...:)) Dar nu ... domne ... speech-urile lui .. .sunt prezentate ... ca si cum ar fi un multiplu castigator de CL ... sau EL ... come on! ...:)) Daca ar vorbi Murinho, Pepe ... chiar i-as asculta ...:)) In realitatea ... fotbalului european, si romanesc ... intre patron si antrenor ... trebuie sa existe ... dialog, comunicare ... pentru ca antrenorul afecteaza in mod direct interesele financiare ale patronului, ale clubului ... si vice-versa ... nu poate face absolut orice il taie capul ... si avea si un discurs obraznic vizavi de patron! Mentalitatea lui Bretonel ... este ... ok ... dar nu pentru un antrenor ... ci pentru un Patron de club ... de aia am spsus ... ca se vroia Patron ...:)) Sa-si faca si Bretonel ... o firma, sa investesca ... si dupa aia ... sa-l vedem daca-i place sa fie injurat si ignorat de proprii angajati! ...:))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează