FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Dezvăluiri uluitoare despre stadionul "Ion Oblemenco": "Nu a fost ultimul meci pe această arenă. Totul a fost doar o cacealma"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 decembrie 2014 21:42

CSU Craiova şi Steaua s-au întîlnit aseară într-un meci din Cupa României, scor 0-1, partidă care a fost promovată sub ideea că va fi ultima pe stadionul "Ion Oblemenco".

Adrian Mititelu a dezvăluit că acesta n-a fost ultimul meci găzduit de arena din Oltenia şi spune că totul a fost doar o " cacealma".

"Nu e adevărat, nu a fost ultimul meci pe Oblemenco. E o cacealma. Nu a fost ultimul meci. Nu se va demola nici un stadion. A fost o motivaţie pentru a crea această imagine că a doua echipă din Craiova a fost asimilată. A fost o cacealma a celor de la CSU să aducă mai mulţi oameni la stadion.

Nu se va dărîma în perioada imediat următoare. Părerea mea e că se va termina şi următorul campionat pe Oblemenco. Am o informaţie că nu există la acest moment nici o sumă disponibilă prevăzută în buget pentru noul stadion”, a spus Mititelu la Digi Sport Special.

Gică Craioveanu, unul dintre susţinătorii celor de la CSU Craiova, îl confirmă pe Mititelu: "Am auzit şi eu varianta asta. Sînt şanse 50-50 ca stadionul să fie dărîmat".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
ipsilante
ipsilante  •  12 Decembrie 2014, 13:58

Luati de-aici GSP-isti, pentru ca sa aflati cata dreptate are prietenul pe care-l slujiti neconditionat, BORFASUL EVAZIONIST mititelu!: ://micapi.ro/articole/sport/a-fost-aprobat-bugetul-pentru-demolarea-stadionului.html

cristigm
cristigm  •  07 Decembrie 2014, 17:18

Ati ajuns sa-l citati pe Mititelu, cel care aproape a dus la EXTINCTIE fotbalul oltean? Atunci va intrebati de ce nu va mai citeste lumea fitzuica? O intrebare oficiala, la Compania Nationala de Investitii (cei care se ocupa de destinele construirii noului stadion) ati pus? CAND LIPSA DE PROFESIONALISM NU VA MAI FI ECHIVALENTA CU GSPO.RO, atunci va creste si numarul de cititori! Pana atunci, ramaneti un can-can pentru sportul romanesc!

granjan
granjan  •  07 Decembrie 2014, 12:40

Bine, acuma nu stricați voi că îl întrebați pe mititelu? că și ăsta e la fel de mincinos ca olga..

Vezi toate comentariile (25)
Comentează