FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 2-1

Dezvăluiri » Un Jucător-cheie pentru FCSB în prima etapă a vrut să plece în această vară!

Când Man a semnat cu FCSB, Becali i-a fixat o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro Foto Cristi Preda
Când Man a semnat cu FCSB, Becali i-a fixat o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro Foto Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2017 09:00

Dennis Man, puştiul-minune care a salvat debutul FCSB în noul campionat, a ajuns titular pentru ca steliștii să bifeze regula Under 21.

Ovidiu Popescu a devenit "Lampard de România" după ce-a fost folosit de Reghe doar pentru a bifa regula Under 21. Alex Ioniță II de la Astra a ajuns unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din prima ligă pentru același motiv. Acum, Dennis Man, 18 ani, este jucătorul pe care FCSB îl forțează pentru a bifa această regulă, iar explozia a venit încă de la primul meci. În partida cu Voluntari, puștiul a avut două ocazii mari, iar pe final a marcat cu capul golul care a adus trei puncte steliștilor.

La un pas de despărțire

Unul dintre oamenii care l-au susținut din momentul în care a ajuns la București a fost președintele de imagine Helmuth Duckadam.

"Noi l-am transferat pentru că era cel mai bun jucător pe care UTA îl avea, dar, din păcate, el n-a primit șanse din partea fostului nostru antrenor. Spun din păcate pentru că este unul dintre cei mai buni tineri jucători pe care îi are România, un jucător care va ajunge mare și care trebuia forțat! Așa, a pierdut un an de pomană. Eu l-am susținut foarte mult și chiar am vorbit cu tatăl lui în această vară pentru că nu știa ce să facă. Dacă să mai rămână sau să plece de la Steaua. Era supărat că a pierdut un an pe care putea să-l joace în altă parte. Mă bucur că l-am sfătuit să rămână, iar acum este titular. Cu meciuri în picioare o să crească și o să-l vedeți pe adevăratul Dennis Man", a spus ieri Duckadam.

"Golul pentru Nick"

Și Nicolae Dică are numai cuvinte de laudă pentru puștiul din echipa vicecampioanei: "Un copil cu un mare talent, o să-i dau încredere și pe viitor. A arătat că este un marcator. Îmi pun mari speranțe în el pentru că îl văd cum crește de la zi la zi. Se antrenează bine, își dorește să facă performanță și asta e cel mai important. E un lucru foarte bun că a marcat, s-a descătușat și acum se poate concentra pe viitorul său". "Nick mi-a dat încredere și a vorbit foarte mult cu mine. Asta a contat enorm pentru mine și sper să nu-l dezamăgesc niciodată. Trebuie să profit la maximum de șansele primite și să-mi ajut echipa. Golul i-l dedic lui Dică", a declarat Man după victoria cu Voluntari.

"La 13 ani nu mai avea aceeași viteză în alergare sau reacții din cauza unor dureri mari la spate. Nu i-a fost ușor, dar nu s-a dat în lături de la muncă. Mai strângea din dinți, uneori plângea de durere, dar mergea mai departe"
Cristi Păcurar, antrenorul lui Man de la Atletico Arad

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
bakunin
bakunin  •  18 Iulie 2017, 12:21

sadikule, fiindca stiu ca te deruteaza frazele elaborate, hai sa sintetizam astfel: daca am 50 de ani, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  18 Iulie 2017, 12:19
Postat de sadiku pe 18 Iulie 2017, 11:20

Aha ...deci esti un *** batran care l ai prins pe lacatus cand avea 18 ani ....deci ai in jur de 50 de ani ....*** batrana ce esti

Nu pot sa nu te indragesc, maimutica :)) Daca nu te blestema zeul prostovanilor, poate realizai ca exista si varianta ca eu sa fi fost copil in anii '80 :)))))))

sadiku
sadiku  •  18 Iulie 2017, 11:20
Postat de bakunin pe 18 Iulie 2017, 10:16

Tii minte cum rata Lacatus la varsta lui Man? sau cum si cat a ratat Piturca in fiecare an petrecut la Steaua?

Aha ...deci esti un *** batran care l ai prins pe lacatus cand avea 18 ani ....deci ai in jur de 50 de ani ....*** batrana ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close