FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dezvăluirile lui Mirel Rădoi de la semnarea contractului cu Steaua: "Piți îmi arătase unde e ușa!"

FOTO: Arhivă GSP
FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 19:37

Mirel Rădoi și-a reamintit discuțiile pe care le-a purtat în biroul lui Victor Pițurcă, înainte să semneze cu Steaua. De asemenea, a făcut lista cluburilor care  l-au dorit înainte să semneze cu Al Hilal. 

"La început credeam că sunt invenții despre transferul la Steaua. Țin minte când am semnat contractul cu Steaua eram în birou cu nea Piți.

Într-o discuție cu el i-am zis că ceea ce îmi puseseră în contract era mai puțin decât aveam la Extensiv. Nea Piți l-a luat, s-a uitat așa în jos și mi l-a aruncat pe masă.

Mi-a spus să-l semnez dacă îmi convine, dacă nu, îmi arătase unde e ușa. Nu mai știam de unde să apuc contractul și să îl semnez.

N-a fost problemă cu banii, salariul mi-a crescut de la an la an. Când am intrat în vestiar, mă simțeam așa mic. Nu știam unde să mă ascund de rușine. Era un coș de gunoi, m-am băgat după el.

Erau acolo Belodedici, Baciu, Miu, Ciocoiu. Niște jucători pe care îi vedeam numai la TV", a zis Mirel Rădoi la DolceSport.

....de unde a avut oferte: "A fost Marseille, prin Boloni. Știu că a mai fost Bordeaux, dar suma de transfer nu a fost cea corectă. Un om de afaceri din Pitești a zis că are acasă oferta de la Bayern Munchen. Țin minte că îmi zicea Dorinel să fac orice și să mă duc acolo, că e cu totul altă lume. A fost Inter, unde n-am ajuns din cauza sumei de transfer. Ei au comparat valoarea mea cu suma de 13-15 milioane și au decis să nu mai facă transferul. De asemenea a fost și Tottenham. Oricum, oferta de la Inter a fost ceva special. Am avut ocazia să îl cunosc pe Jose Mourinho cu totul și cu totul altfel față de cum e prezentat la TV"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  20 Septembrie 2016, 09:39

E usor de visat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează