FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dezvăluirile lui Șumudică despre Reghecampf » Cum l-a impresionat stelistul după suspendare

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 21:24

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a fost invitat la emisiunea Tribuna 0, de la EuropaFM, și a vorbit despre relația sa cu Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

"Eu am o relație foarte bună cu Laurențiu Reghecampf. El mi-a dat mesaj de ziua mea și, alături de soția lui, m-au sunat după ce am primit această suspendare și mi-au recomandat un avocat bun.

Nu am nicio problemă cu Reghecampf. Este un antrenor foarte bun și îmi este teamă de el în lupta la titlu. El are forța de a o duce pe Steaua pe primul loc. Eu cred, din ce văd și simt, că tot Steaua va lua campionatul", a spus Șumudică la EuropaFM.

Șumudică a fost suspendat pentru șase luni și amendat cu 100.000 de euro de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost prins că a pariat pe mai multe meciuri din Liga 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  08 Martie 2016, 11:16

Ce vrajeli de Giulesti are suedezul Cota-Mica........cica el vede ca tot Steaua ia campionatul :))) E haios rau de tot pariorul asta....

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Martie 2016, 00:14

vrajeli !

manty_one
manty_one  •  07 Martie 2016, 23:54
Postat de babahuda pe 07 Martie 2016, 22:47

asta suna a discurs impus ..cineva ia sugerat sa pupe si sa linga unde a scuipat daca vrea sa mai antreneze acum ..chiar daca revin sigur in campionat astra va da cele 3 puncte ..suna aproape identic cand ostaticii americani sunt prinsi de anumiti si ii obliga sa dea un mesaj video de sustinere si sa renege pe cei care ia trimis ..acum el se lupta sa aopresca Dinamo din cura pt titlu e clar ..inbcupa ligii va castiga meciul iar in campionat va da cele 3 puncte..

barfeste baba...daca nu ar barfi nu ar mai putea fi baba...sta la marginea santului si creiaza scenarii de telenovela...babahuda barfitoarea satului!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează