FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluirile patronului » Stanciu a fost dorit de Inter înainte de a ajunge la Steaua: "Au toate datele despre el"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 17:51

Nicușor Stanciu e într-o formă excepțională la Steaua, lucru ce i-a făcut pe cei de la Inter Milano să se intereseze de serviciile lui. 

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, club la care a jucat Stanciu înainte de a ajunge la Steaua, a dezvăluit că fotbalistul e urmărit de italieni încă din vremea în care juca în Moldova.

"Stanciu are un potențial uriaș, poate să fie un jucător de mare valoare. Mai are de lucrat. Am văzut în presă că ar fi fost contactat de Inter. De când juca la Vaslui era urmărit de Inter, au toate datele despre el. A și marcat contra lor, a fost căpitan de echipă. Cred în varianta asta, ar face față. E bine să mai joace la Steaua, să-și dezvolte personalitatea.

Poate să fie mult mai mare, să fie un jucător de clasă. Nu avea nicio problemă de comportament, nu bea, e un copil necăjit, la locul lui. Ar fi păcat să nu ajungă acolo unde îi e locul, adică la cel mai înalt nivel. I-am creat un culoar verde când l-am adus la echipă, văd că a funcționat foarte bine și nu mi-a înșelat așteptările. Forțarea lui a fost de bun augur, i-a priit", a spus Porumboiu la televiziunea sport.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Martie 2016, 23:20
Postat de conasu_boeru pe 19 Martie 2016, 18:36

De ...Inter Salonta !

Ce sa-i faci, nu toti au jucatori de nationala insulelor Feroe......Ghinion.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Martie 2016, 18:36

De ...Inter Salonta !

853246084756615
Marcel Popa  •  19 Martie 2016, 18:35

Vrajeala si abureala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează