FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluirile unui antrenor despre Budescu: "Îl mai «curentam» uneori"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 18:47

Marin Barbu (59 de ani), în prezent la Juventus București, l-a antrenat în mai multe rânduri pe Constantin Budescu, despre care povestește că în unele momente chiar l-a altoit! 

”L-am avut pe Budescu, și la Petrolul, și la Astra. Dacă-l vedeai când era junior, îți venea să-l bați. Până nu-l luam la înjurături, nu făcea primul sprint. Îl mai și «curentam », uneori. Îl trezeai greu, dar făcea și al doilea sprint.

Al doilea contact l-am avut la Astra. Acolo avea niște prime de la domnul Ioan Niculae. A înțeles și s-a pus pe treabă, s-a comportat exemplar în cele 3 săptămâni în care am antrenat acolo, 3 săptămâni în care am salvat echipa de la retrogradare. Nu am avut ce să-i reproșez.

Felicitări lui Șumudică, a avut răbdare cu Budescu și cu Alibec și a stors cât a putut din ei, au făcut performanță împreună. Dacă Budescu era puțin mai harnic, era un jucător care putea să joace la pas în Premier League", a spus Marin Barbu la Sport Total FM.

marin barbu 03

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează