FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Dezvăluirile unui dinamovist despre antrenamentele cu Reghecampf: "Mă făcea să mă simt vinovat de anumite faze de joc, deși nu eram"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 16:34

Înainte să ajungă la ASA Târgu Mureș, Sergiu Hanca a petrecut câteva săptămâni sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, la Snagov, și a povestit cum a lucrat cu actualul tehnician al celor de la FCSB.

"A lucrat foarte mult cu mine mental. Încerca să mă fac să mă simt vinovat de anumite faze de joc, deși nu eram. Voia să mă întărească psihic. Există un respect între noi, îl respect pentru că m-a ajutat. Ne salutăm, dar suntem adversari", a spus Hanca la TV Digi Sport.

Hanca a explicat care a fost motivul pentru care dinamoviștii le-au arătat celor de la FCSB tabela la finalul ultimului meci dintre cele două, câștigat de "câini" cu scorul de 2-1. 

"Țin minte că în meciul tur ei arătau spre tabelă și ne-au jignit. Acum am simțit nevoia să arătăm noi tabela, pentru că așa este fotbalul, roata se întoarce", a adăugat fotbalistul dinamovist.

12 goluri
a marcat Hanca pentru Dinamo în acest sezon din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Mai 2017, 18:04

de atunci tot o tii intr-o batzaiala :))

john_milne
john_milne  •  12 Mai 2017, 17:46

Bai frate, ma plimbam prin casa ascultand finalul de meci, cand deodata aud: HAAANN..GOOAAALLL!!! Pfff 2-1!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează