FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Dialog ca pe vremuri, la TV, între Mititelu și Pițurcă » "Să spună dacă mint cu ceva"/ "Ai mințit cu tot!" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 22:38

Adrian Mititelu și Victor Pițurcă au avut un schimb de replici la limită în direct la TV, pe tema perioadei în care Pițurcă a antrenat-o pe FC U Craiova.

După ce a vorbit despre perioada anterioară dezafilierii Universității și despre cearta avută cu Victor Pițurcă pe tema lui Bărboianu și Găman, fostul tehnician al Craiovei a intervenit în discuția de la TV Digi Sport.

Adrian Mititelu: "Nu am văzut vreun ban de la tine. Să spună domnul Pițurcă dacă mint cu ceva!"
Victor Pițurcă: "Ai mințit cu tot. Dacă veneau banii la tine, dispăreau in două secunde, eu am folosit banii pentru echipă. Cât am stat eu acolo, ai plătit vreun ban la echipă?"
Adrian Mititelu: "Mi-ai lăsat jucătorii să devină liberi de contract, ai vrut să-mi iei clubul și ai reușit până la urmă! Voi proba implicarea lui Victor Pițurcă în distrugerea Universității Craiova. E un dosar penal cu un probatoriu uriaș."

Cu câteva luni înainte ca FRF să voteze dezafilierea FC U Craiova, Mititelu l-a dat afară pe Victor Pițurcă și nu a vrut să-i înapoieze banii pe care tehnicianul i-a investit la echipă.

În schimbul sumei cerute de Pițurcă, Mititelu i-a oferit dezlegările în albale lui Bărboianu și Găman. A fost punctul de plecare în mega-scandalul care avea să ducă la dezafilierea Universității Craiova, în iulie 2011.

Citește și: 

Reînvie Universitatea? Anunțul-șoc făcut azi de Mititelu: "Mi-am făcut echipă! Pe 1 iulie are loc reunirea"

UPDATE Azi a avut loc termen în dosarul dezafilierii Universității Craiova » Ce s-a întâmplat! Înregistrări-surpriză aduse de Mititelu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
fcu1948
fcu1948  •  23 Martie 2017, 09:28
Postat de radufl pe 23 Martie 2017, 07:31

Oricâte eforturi (inexplicabile) face GSP - Craiova și fotbalul românesc a scăpat definitiv de Mititelu, iar Știința a ajuns o echipă competitivă, sprijinită de exact cine trebuie: un grup de investitori discreți, fostele glorii, primărie și - mai ales - universitatea (căreia îi poartă numele).

O echipa care abia prinde playoff-ul in ultima etapa numai competitiva nu este. Ca sa nu mai pomenim ca este rusinos un loc 6 intr-un campionat al insolventelor si fara echipe de traditie/valoare (Rapid, Petrolul, Vaslui, Poli Timisoaea). Sa-ti mai spun ca investitorii aia discreti ai cdu clona sunt inculpati penal de DNA sub acuzatia ca ar fi prejudiciat Statul roman cu peste 100 milioane Euro?????

radufl
radufl  •  23 Martie 2017, 07:31

Oricâte eforturi (inexplicabile) face GSP - Craiova și fotbalul românesc a scăpat definitiv de Mititelu, iar Știința a ajuns o echipă competitivă, sprijinită de exact cine trebuie: un grup de investitori discreți, fostele glorii, primărie și - mai ales - universitatea (căreia îi poartă numele).

499700600237659
Criss Criss  •  23 Martie 2017, 07:31

Lui Mititelu ăsta îi trebuie expertiză psihiatrică.El dă pe toată lumea în judecată,el ăla cinstiți.Băi săracule după ce că ai distrus o echipă mai ai tupeul să dai declarații?Aştepți să iei banii de la ăia pe dezafiliere,o să iei praful de pe tobă,Îți spun eu.Să vedem atunci ăia de te susțin ce o să zică?Ai făcut deja echipă,cum o să se numească săracule ?De brandul universitatea nu ai voie să te foloseşti,echipă asta e a oraşului şi a iubitorilor acestui club,nu a ta şi ă familiei tale,săracul.***,acolo e locul tău.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează