FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Dialog savuros între două legende ale Stelei: "Va fi primul derby din istorie între FCSB și FCDB"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 noiembrie 2016 09:12

Problemele de la Dinamo i-a amuzat pe Gabi Balint și Helmuth Duckadam, care au avut un dialog savuros, în direct în timpul unei emisiuni. 

După ce s-au distrat pe seama situației de la Steaua și Dinamo, cei doi au recunoscut însă că e greu de crezut că rivalele din București nu se confundă cu formațiile de altădată, atât timp cât nu sunt alte două cluburi înscrise în competiție cu același nume. 

"Balint: Va fi prima ediţie a noului derby FCDB - FCSB. E istorie, trebuie consemnată acolo.

Duckadam: Nu. Noi suntem Steaua, deocamdată... Uite aici ce scrie (n.r.- arată spre sacou)".

Balint: De unde l-ai luat?

Duckadam: L-am primit!

Balint: De la Boroi?

Duckadam: Nu, de la Talpan", a fost dialogul savuros dintre cei doi în direct la TV Digi. 

Președintele de imagine al Stelei a completat apoi: "Când te bucuri de ghinionul altora, ţi se poate întâmpla şi tie. Sunt curios cum vor reacţiona fanii lui Dinamo, pe cine vor susţine", a comentat Helmuth Duckadam, care a fost apoi completat de Balint:

"Există două echipe, Dinamo şi Steaua, care se vor întâlni în derby. Până nu vor apărea alte două cluburi care să aibă tot palmaresul şi totul pus la punct, noi aceste două echipe le vom susţine.

Vor ajunge în justiţie şi suporterii se vor împărţi în două tabere şi se va ajunge ca la Steaua. Chiar o lăudam pe Dinamo că nu are nicio problemă".

  • Dinamo - Steaua este miercuri, de la ora 20:30, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
131090530671706
Heinz Guderian  •  24 Noiembrie 2016, 16:21

adica nu-si ajuta anghelache nepotii si-l lasa pe badea sa-si faca mendrele? neeeee, nu se poate domne asa ceva...

craz1est
craz1est  •  24 Noiembrie 2016, 14:57

*** Dinamo si pe FCSB , 2 echipe *** care in loc sa traga fotbalul romanesc dupa ele, l-au bagat in faliment. Dinamo nu mai joaca nimic si e doar la numar de cativa ani in liga 1, iar FCSB.., chiar mai aveti tupeu sa vorbiti din amintiri nostalgicilor !? Actuali sau fosti jucatori ai FCSB-ului au pus la pamant echipa nationala prin insistenta lor de a avea monopol si uite asa n-am lins pe bot de inca un mondial cand preliminariile doar ce au inceput.., la fel a fost si asta vara cand tripleta Tataruseanu, Chiriches si Chipciul ne-au ne-au stins televizoarele mai devreme la turneul din Franta. Jucatori precum Ivan de la CSU nu poate demonstra si el ce poate la nationala daca mama lui nu s-a "bubuit" cu "marele alb" Petre Marin. 2 echipe *** de care ma rog si sper sa dispara de pe fata pamantului. exista viata si dupa fcsb si fcdb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  24 Noiembrie 2016, 13:29

Ce prostălăi fesebiști ăștia, am înțeles că frustrarea își spune cuvântul, nu poți compara DINAMO cu fecesebe și este foarte simplu , La noi pe emblemă scrie clar Fotbal Club DINAMO București 1948, pe când la voi scrie doar fcsb și atât ..... Asta cu badea și alte povești , sunt pentru presa aservită vouă ..... :)))))) Pușcăriașilor.....

Vezi toate comentariile (20)
Comentează