FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică a pus în aplicare noua lege venită din lojă: Alibec și Coman, principalii vizați

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 22:10

Nicolae Dică nu mai acceptă nici un fel de compromis la FCSB și a decis să le interzică fotbaliștilor să mai fumeze.

Decizia vine după ce Gigi Becali a dezvăluit că mai mulți jucători ai săi au acest viciu. Printre ei se numără Florinel Coman, Romario Benzar și Denis Alibec.

”Le-am interzis fumatul în cantonament”, a fost anunțul făcut de Dică, la TV Digi Sport.

”Până acum mai fumau pe la colț, de acum încolo, orice fum de țigară costă 5.000 de euro. De acum, nu mai fumează nimeni. Nu mai fumează Alibec”, a ordonat Gigi Becali în urmă cu câteva săptămâni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
valentinn10
valentinn10  •  12 Noiembrie 2017, 10:07

Corect, masura radicala dar binevenita, suntem fotbalisti nu drojdieri. FORTA STEAUA, LUPTA FCSB.

risc_mix
risc_mix  •  12 Noiembrie 2017, 09:11

Bă ați înnebunit? Păi ăia mai bine se lasă de fotbal, dacă nu vor să ajungă în sapă de lemn. Va trebui să-și vândă case, mașini, neveste ca să-și plătească amenzile către cioban. Păi dacă un fum costă 5.000 euro, la 20 de fumuri cât tragi dintr-o țigară, rezultă că la o țigară fumată amenda e de 100.000E. Un pachet fumat=amendă de2.000.000. Bă ejnebun? Medicamente, medicamente !

maradona5
maradona5  •  11 Noiembrie 2017, 23:18

Daca se enerveaza stapinul scoate toiagul de cioban si ii altoieste

Vezi toate comentariile (3)
Comentează