FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Dică acuză o conspirație împotriva echipe sale: "Mereu fac așa când joacă împotriva noastră" » Mesaj războinic către Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 mai 2018 12:41

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Poli Iași, de luni, ora 20:45.

Tehnicianul stelist a vorbit despre modul în care ieșenii evoluează în acest sezon și despre duelul cu echipa lui Flavius Stoican.

"Ne așteaptă un meci greu. Trebuie să fim motivați și să câștigăm în orice situație. Noi trebuie să fim mai motivați decât ieșenii pentru că jucăm pentru campionat, ei o fac doar pentru o primă.

În meciurile pe care le-am avut cu ei au jucat total diferit față de alte meciuri. Au avut altă atitudine și au fost încrezători că pot obține rezultate pozitive cu noi.

Este posibil să fie schimbări în echipă, dar nu foarte multe", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

Dică a avut și un mesaj dur către rivalul său, Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Clul.

"Antrenorul celor de la CFR Clul vorbește multe. Noi știm ce facem aici. Trebuie să ne respecte mai mult, pe noi, cei din staff. Venim în fiecare zi, muncim, antrenăm și facem totul pentru a câștiga. Să ne respecte mai mult. Nu vreau să comentez ce face Petrescu la meciuri", a adăugat antrenorul celor de la FCSB.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
10202925648180625
Eugen Qy  •  07 Mai 2018, 02:50
Postat de Andrei Dorin pe 06 Mai 2018, 15:50

Circarul Petrescu nu vede pãdurea .Putregaiul de la Cfr l-a cuprins si pe el.E greu de crezut cã va ajunge vreodatã la FCSB.

La fc fcsb cu siguranta nu va ajunge, cel putin cat e gb acolo, chiar daca zice el ca nu mai are treaba cu fotbalul. Deh, ce nu spune omu' la suparare ! Poate la STEAUA sa ajunga vreodata , cand va fi aceasta in prima liga !!!

10202925648180625
Eugen Qy  •  07 Mai 2018, 02:47
Postat de adyy25 pe 06 Mai 2018, 16:01

Ce face Dan Penalty la meciuri? Maimutareli. Ca asta stie el. A declarat ca asa se comporta ca antrenor inca din prima zi de antrenorat. Pai.....nasol. Pt el. La Constanta am zis ca era demonizat. Cred ca are nevoie ori de pastile, ori de sedinte.....la vreo manastire ceva

La o Manastire de Taici !

915130541905898
Gabi Simon  •  06 Mai 2018, 17:38

Si ce face *** si gasca lui cind trebuie sa joace in campionat ca transfera toti jucatorii de la echipe si uneori chiar si destabilizeaza adversarul asta e mai flagrant in timpul competitiei sa faci asa ceva,si sa arunci cu vb de tot felul,asa ca taceti din gura,nu vedeti in ce situatie a-ti ajuns cu CSA,si cu toate prostiile lui ***,de aceea va spun eu si mai marii fotbalului si nu numai VOR SA SCAPE DE *** CE E ASA DE GREU DE INTELES, FIINDCA LA CITE JIGNIRI SI PROSTII CU INSELATORII SI DESTABILIZARI A FACUT,VA SPUN CA LE-A AJUNS TUTUROR DE IPOCRIZIA ,FARISEISMUL SI BATJOCURA ACESTUI OM BECALI. Va rog dragi suporteri meditati aceste cuvinte si imi ve-ti da dreptate cindva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează