FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică anunță un plan pentru a-i putea folosi în același timp pe Alibec și pe Gnohere: "Joc 3-4-1-2!" » Îl lasă Becali?

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2017 00:00

Prima idee care i-a venit lui Dică e una pe care a avut-o și Reghecampf, doar că lui Laurențiu nu i-a permis Becali s-o pună în practică: Alibec și Gnohere să joace amândoi titulari, să nu mai concureze pentru un singur loc.

"Mă gândesc la un sistem 4-2-3-1", a explicat Dică la TV DigiSport. "Sau la un 3-4-1-2, în care Alibec și Gnohere să fie vârfurile", a completat el cu planul B.

Gigi nu l-a lăsat pe Reghecampf să joace 4-4-2, "că ăsta e un sistem pe care eu nu-l știu", echipa a evoluat în aproape toate meciurile din sezon cu un singur atacant. Becali negociază transferul lui Budescu de la Astra, așa că tridentul din față ar deveni unul spectaculos, cu Budi în spatele vârfurilor Gnohere și Alibec. Superofensiv!

Junior Morais, adus de la Astra, poate juca pe banda stângă, în linia de patru mijlocași, pentru că e obișnuit cu postul din perioada în care a evoluat la Giurgiu într-un sistem asemănător. Iar pe dreapta există deja trei soluții: Pleașcă, Enache și Jakolis.

Cum s-ar prezenta echipa în 3-4-1-2, cu achizițiile programate:
Niță - Bălașa, Larie, Momcilovici - Jakolis, Ov. Popescu, Teixeira, Junior Morais - Budescu - Gnohere, Alibec

"Știu că mi-am asumat un risc venind la Steaua, un eșec mi-ar afecta cariera. Dar riscuri aș fi suportat și dacă aș fi rămas la Pitești. Am încredere în mine și în jucători, vreau să devin cel mai bun antrenor român!"
Nicolae Dică, la DigiSport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Mai 2017, 18:41

ov popescu zi zero balasa sunt zero barat

pupufcu
pupufcu  •  18 Mai 2017, 12:43

4-4-2 nu e depasit. Il joaca si Real Madrid. Cu cei 4 mijlocasi adaptandu-se la faza jocului.

jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  18 Mai 2017, 11:54
Postat de lionforever pe 18 Mai 2017, 10:32

Campionatul următor nu se mai înțeapă ciobanul va juca toate meciurile 4-3-3-3 , pt că acum a jucat doar câteva 4-4-2 și le-a pierdut .

In formulă ai loc pentru TOTI cei 3 arbitri, vezi că ai bagat numai doi in Patru-3-3-3. :))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează