FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dică, atac la conducerea Stelei » Fostul secund comentează modul în care s-au făcut transferurile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 16:32

Nicolae Dică, fost antrenor secund la Steaua, a comparat transferuri făcute de formația roș-albastră în vară, cînd el și Mirel Rădoi erau la echipă, cu cele făcute acum.

"Steaua a făcut achiziții foarte bune și a adus jucători de valoare. Bawab este un fotbalist foarte inteligent, care o va ajuta pe Steaua.

Marica a jucat la echipe puternice și are experiență. În aceste șase luni va marca 8-10 goluri. La Steaua va da randament bun, pentru că echipa este ofensivă și va avea ocazii de a înscrie. Cînd eram eu și Mirel la Steaua s-a vorbit despre Marica, dar el abia își reziliase contractul cu turcii și nu dorea să revină în Liga 1.

Dacă e să analizăm transferurile făcute, acum vedem că s-au adus jucători de națională și au venit mai mulți fotbaliști. Nu spune nimeni că în primul cantonament noi am plecat cu 12 jucători și 5 juniori. În al doilea cantonament a venit Muniru, iar Tade a venit cu cîteva zile înainte de meciul din Europa League cu Trencin.

Acum s-au făcut transferurile la timp, înainte ca echipa să plece în cantonament, ceea ce va fi foarte bine și asta se va vedea în campionat", a spus Dică la DolceSport.

În vara lui 2015, Steaua i-a adus pe Tade, Muniru, Alcenat, Tudorie, Tahar, Hamroun, Mihalcea, Kharja și Carp. 

Acum, Steaua i-a adus pe Marica, Bawab, Bourceanu, Momcilovici, Chitoșcă, Popadiuc și Ștefănescu.

"Probabil că acum s-au negociat mai bine transferurile. Au fost mai agili. Nu găsesc o altă explicație. Din ceea ce face Steaua acum în cantonament, făceam și noi în jur de 70-80%. Într-adevăr, au mai venit cu cîteva lucruri noi, dar și noi am făcut cam la fel înainte. Noi n-am făcut acea refacere cu sala criogenică. Cînd am fost în cantonament n-am avut aceleași condiții cum are acum actualul staff. Hotelul unde stăteam nu avea sală criogenică" Nicolae Dică la Digisport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  20 Ianuarie 2016, 23:18

Ce sala criogenica? Aia nu mai stiu cum sa mascheze sucurile EPO si o dau pe criogenie, de parca romanii ar inghiti toate gogosile lor penale. Asa sunt pusi la "conservat" becalistii, da da!

458679717614506
Serban Ionescu  •  20 Ianuarie 2016, 21:21

Ori agili , ori abili , la DIca e acelasi lucru( la o aDica!!!!!)

grandetorito
grandetorito  •  20 Ianuarie 2016, 18:03
Postat de grandetorito pe 20 Ianuarie 2016, 17:53

*** sensibili.. Corectez: jesepe.ro ***

Intr-o tara libera am dreptul la o opinie libera...Iata parerea mea: GAZETA SPORTURILOR a devenit cel mai comunist ziar de sport din Romania! Stiri false si scrise la comanda, articole fara sens sau bun simt, cenzura oarba la nivelul comentariilor din partea cititorilor, surse mincinoase si scandaluri inventate doar de dragul audientei care ii paraseste! Multumim ProSport si DigiSport pentru calitate si servicii!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează