FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 2-0

Dică dezamăgit de un jucător: "Nu a dat randamentul dorit de mine" + De ce n-au jucat Florinel Coman și Artur Jorge

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 23:09

Nicolae Dică a fost foarte mulțumit de majoritatea jucătorilor de la FCSB după victoria cu FC Botoșani, scor 2-0, însă s-a arătat dezamăgit de Cătălin Golofca, pe care l-a și înlocuit în minutul 40 cu Dennis Man.

"Ne așteptam că vom avea un meci greu. Am încercat să le oprim contraatacurile. În prima repriză ne-au pus mai multe probleme, dar în mare zic că am controlat jocul. Pentru moralul jucătorilor era important să câștigăm acest meci.

Mă așteptam la mai mult de la el. A avut câteva oportunități în care a ajuns 1 contra 1 cu un adversar și m-a dezamăgit că nu a driblat. De aceea l-am introdus pe Man. Nu a dat randamentul pe care-l așteptam eu de la el. El trebuie să muncească în continuare și când i se va da șansa să arate că e același jucător de la FC Botoșani", a declarat Dică la Look TV.

"Îmi propusesem înaintea meciului să-l introduc 20 de minute și pe Florinel Coman, dar am făcut acea schimbare în prima repriză, iar apoi la pauză Denis mi-a spus că-l doare genunchiul. Artur Jorge nu a fost în lot pentru că are nevoie de o perioadă de acomodare. Vom vedea la meciul amical pe care-l vom avea cum e" Nicolae Dică

5.814 de spectatori
au asistat la această partidă

CLASAMENT

clasament

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ionnis
ionnis  •  28 August 2017, 09:47

Pe alibec il durea genunchiul de la faulturile alea de galben din prima repriza :))

catalynn2
catalynn2  •  28 August 2017, 07:31
Postat de gigi_becali_4 pe 28 August 2017, 03:13

Tu esti ala care ziceai dupa ce a batut Steaua pe Pilzen ca a fost blat , ca a dat Jiji 500.000 la aia ca sa piarda meciul... eu in locul tau nu as mai intra aici de rushine :)) dar vad ca insisti :))

Ma confunzi băiețel. La meciul cu cehii, ambele, ca si la meciurile cu Sporting nu am comentat asa cum am promis, pt ca in Europa tin cu toate echipele romanești mai putin cu fcsb din cauza derapajelor lu' nen-tu, insa chiar si in cazul lor nu pot tine cu străinii ca urmare voi fi neutru. Bun, dupa umilința din ultimul meci am facut mișto de voi, cum de asemenea am spus ca nu ma voi putea abține daca se va intampla, iar dupa blatul cu Juventus eram sigur ca nu va lasa karma nepedepsiți :-))) Cum de altfel se va intampla si dupa blatul de ieri .... Aaaaa, ca tu in mintea ta cat aluna crezi ca sunt Poison, waves, Sadiku, Adriann, Adi84, Magheru/Irimescu, timm sau mai stiu io cine, asta e deja alta discutie ....

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  28 August 2017, 03:13
Postat de catalynn pe 27 August 2017, 23:58

Se vede bai Dica ca nu esti antrenor :-))) Tu de asta crezi ca a dat jjjiji bani pe Golofca?! De bun ce era?! Daca nu era transferul crezi ca dadea azi Tanase golul ala!? Azi Golofca v-a adus 3 puncte, plus inca 3 in retur si daca Botoșanii intra in play off inca 6 ... jjjijji insa s-a gândit in locul tau la toate, ca de obicei :-)))) mare om, mare caracter! :-))))

Tu esti ala care ziceai dupa ce a batut Steaua pe Pilzen ca a fost blat , ca a dat Jiji 500.000 la aia ca sa piarda meciul... eu in locul tau nu as mai intra aici de rushine :)) dar vad ca insisti :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează