FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică dezvăluie problemele cu care se confruntă Gnohere + vorbește la superlativ despre un jucător din lot: "Parcă e de-o viață la Steaua! Echipa are nevoie de astfel de jucători"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 21:24

Nicolae Dică, tehnicianul lui FCSB, a explicat ce l-a determinat să-l folosească mai mult pe Denis Alibec în detrimentul lui Gnohere la ultimele meciuri din Liga 1.  

"Am ținut cont de faptul că Bizonul a fost suspendat în primele meciuri din 2018. Gnohere are o accidentare care îl deranjează, a avut o perioadă în care nu s-a antrenat deloc cu echipa. Am considerat că Denis e pe un drum bun, dar asta nu înseamnă că Gnohere nu va juca mai mult. Ne-a ajutat foarte mult și merită multe șanse în continuare. 

Luând meciurile cu Iași și Craiova, consider că Alibec și-a creat 5 situații mari de a marca. A avut atitudine, a avut reacții. Consider că e pe un drum bun. Dacă va munci în continuare, cu siguranță că va avea realizări.  Important e ca Denis să joace cât mai bine, să marcheze goluri. Dacă va veni o ofertă bună pentru el, probabil că va pleca. 

Dică se declară impresionat de goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, care, în ciuda faptului că a suferit o comoție în finalul primei reprize din partida cu U Craiova, 2-0, a ales să continue partida.

"Doctorul spunea că nu mai poate continua, el voia să joace și până la urmă s-a ajuns la un consens.  Mi-a plăcut că Bălgrădean a riscat, îl felicit pentru asta. A jucat necusut în repriza a doua, abia după meci s-a dus la spital, am înțeles că a avut 9 copci.  A riscat foarte mult, a făcut un sacrificiu pentru echipă. Eu cred că echipa are nevoie de astfel de jucători. 

Parcă e de-o viață la Steaua. E un jucător cu o mare personalitate, mă bucur că am reușit să-l transferăm. Îl văd cum se antrenează, îl cunosc foarte bine și țin să-l felicit", a spus Dică, la TV Digi Sport. 

"Andrei Vlad are tot timpul să apereze la Steaua. Portarii încep să joace abia după 22-23 de ani ca titulari. Sunt mici excepții, precum Buffon sau Casillas" Nicolae Dică 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
luputu
luputu  •  11 Aprilie 2018, 06:57

Fcsb echipa de 2 lei

luputu
luputu  •  11 Aprilie 2018, 06:57

Gsp fituica de 2 lei

maradona5
maradona5  •  11 Aprilie 2018, 05:47
Postat de Doru Dragne pe 10 Aprilie 2018, 23:31

ce inseamna "sa apereze"? "Andrei Vlad are tot timpul să apereze la Steaua. Portarii încep să joace abia după 22-23 de ani ca titulari. Sunt mici excepții, precum Buffon sau Casillas" Nicolae Dică

Fituica de impachetat peste e cu adevarat excelenta

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close