FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică e criticat din toate părțile: "Trebuie să se ferească de comparații cu Barcelona! E alt nivel acolo"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 22:14

Nicolae Dică (37 de ani) a început să fie foarte criticat în ultima vreme de oamenii din fotbalul românesc după ce aproape la fiecare meci își rotește jucătorii pe diferite posturi.

După victoria cu 4-0 în fața lui Sepsi, Dică a făcut o comparație care nu e deloc pe placul lui Florin Bratu (37 de ani): "Am văzut că și FC Barcelona a făcut 5 schimbări în echipă față de meciul din Champions League".

Fostul atacant al lui Dinamo l-a criticat destul de aspru pe antrenorul lui FCSB pentru această declarație: "Dică ar trebui să se ferească de comparații cu Barcelona. Este alt nivel acolo, ar trebui să se ferească".

"Dică știe mai bine, își cunoaște lotul, dar eu nu sunt adeptul acestor schimbări foarte dese. De ce? Pentru că nu se mai creează automatisme în echipă. Când schimbi echipa din trei în trei zile, e greu ca acei jucători să se înțeleagă. Cred că asta este cea mai mare problemă.

În rest, că le dă șansă tuturor... e cu dus-întors. Șansă, până la urmă, e când ajungi la un club ca Steaua sau ca Dinamo, adică la o echipă mare. UIte, vedem pe Benzar cel mic, care intră 15 minute, marchează, joacă și la echipa a doua, își pune amprenta", a declarat Bratu la TV Digi Sport.

Citește și: Dică s-a supărat că nu e lăudat: ”Peste tot sunt antrenori mari, doar eu sunt slab!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  04 Octombrie 2017, 00:27

bai bratublegu tu ce probleme ai? pai tu nu te-ai compara niciodata cu Dica. acolo ai ajuns adus de naumdinamo. in rest esti un nimeni si cand n-o mai fi psdr o sa ajungi la camp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează