FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică e sfătuit să ia măsuri în vestiarul FCSB: "Mori, mă, pe mâna ta!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 20:08

Gabi Balint și Vasile Miriuță au reacționat după ce Nicolae Dică s-ar fi certat cu Constantin Budescu la ultimul antrenament, conform ProSport, și ambii antrenori i-au oferit câte un sfat tehnicianului de la FCSB.

"Dică trebuie să-și impună punctul de vedere, chiar dacă primește bilețele cu jucătorii pe care să-i bage. Trebuie să arate în vestiar că el e antrenorul. Altfel pierde vestiarul. Jucătorii nu o să-l mai asculte", a declarat Balint la TV Digi Sport.

Miriuță, antrenorul Concordiei Chiajna, spune că el n-ar accepta vreodată ca șefii să-i facă echipa: "Eu nu sunt de acord să-mi facă altcineva echipa. Dacă mor, vreau să mor pe mâna mea. Așa am făcut la toate echipele. Mori, mă, pe mâna ta! Am avut jucători care s-au plâns că nu joacă, au fost la președinte, dar am terminat pe locul 2 cu echipa".

În acest moment, nu doar că situţia e extrem de inflamată în vestiarul FCSB-ului, dar Dică nu are absolut nicio autoritate între jucători. A spus-o public chiar Becali. "Jucătorii nu-l ascultă în timpul meciurilor şi nu fac ce le cere el. Mi-a spus că o să încerce să fie mai drastic", a declarat Becali.

"Când fotbalistul nu ştie antrenorul ca stăpân al vestiarului, atunci acela e terminat ca antrenor"
Mircea Lucescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  14 Septembrie 2017, 11:34

Va spun din experienta. Atunci cand patronul sau Seful al mare sau Comandantul te face de *** fata de subalterni, s-a dus pe 'apa sambetei' respectul acestora fata de tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif_vs
iosif_vs  •  14 Septembrie 2017, 08:35
Postat de randoomoierul pe 13 Septembrie 2017, 20:59

si noi randoomii sunt la fel de prosti ca iosifii =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1505476333079477
Xenopol Alexandru  •  13 Septembrie 2017, 22:46

Sfatul este bun dar tardiv,nu cred ca Dica se mai redreseaza.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează